Beyzalpay Dünden beri ishal ve mide bulantim var karnima kramplar giriyor doktorumda izinde baska doktorda yok burda sizce onemli biseymidir yada acilr gitsem bisey yaparlarmi😒
Bsrahb Beyzalpay salgın galiba Cuma ve dünde ben öyleydim Cuma gittiğimde serum taktılar ama Pazartesi yine aynı oldum
buiyimi Beyzalpay acilde serum taktılar bana aynı şikayetle gittim ölüyorum sandım öyle kötüydüm sürekli istifra ettim
Beyzalpay Bsrahb mahvoldm hem hamilelik hem bu halsiz dusurdu 😔 acile cok guvenemiyorm yanlis bisey yaparlar dye gitmedim o yuzden muz falan yedm ama yine ayni
Bsrahb Beyzalpay bol bol su iç su kaybı olduğu için iyi geliyor ben limon nane kaynatıp içtim o da biraz karın ağrıma iyi geldi
poyrazinannesi3547 Beyzalpay içiliyor diye biliyorum ama onu grip olduğum için yaptım ishal için 3 patates haşladım o iyi geldi bu ara herşey üst üste geldi idrar yolu enfeksiyon u çktı yok grip yok boğaz ağrısı derken mahfoldum
Beyzalpay poyrazinannesi3547 patates koydm haslansinda yiycem insallah gceer ya gecmis olsun sizede 🙏
buiyimi Beyzalpay benimde 3 yaşında kızım var ama o kadar kötüydüm ki kendimi taşıyamıyordum öyle kötüydüm. Enfeksiyon cıktı zaten tahlil yapıldı.