Denizyildizii annelinkoo1 son adet tarihini biliyorsan bu uygulamaya yaz kaç haftalık olduğunu gösterir. Hayırlı olsun
VeraVrea annelinkoo1 komik gerçekten yanda referans aralıgı var nesini anlamadınız 3-4 haftalık olabilir diyor. İlk adet gününüz neyse odur
Selin12- annelinkoo1 2,5 -3 haftalık arasında canım değerlerine göre ama doktorlar adet tarihini baz alıyorlar
annelinkoo1 058elf son adet tarihim 29 haziran ama geç döllenme olmuş o yüzden tam olarak bilmiyorum doktor betaya göre 3 haftalık hamilesin demişti 2 gün önce şimdi 5 haftalık diyor
annelinkoo1 Denizyildizii 29 haziran son adetim ama doktorum önce 2 haftalık dedi beta artınca 5 dedi
Asena17 Ultrasonla bakilinca haftasi gorunur kuzum endise etme beta nin haftayla pek alakasi olmuyor diye biliyorum onemli olan 2 kat artisi olmasi bende persembe 19 cikti pazar verdim 116 cikti kac haftalik bende bilmiyorum doktorum cumartesi gel dedi 🤷♀️
annelinkoo1 Asena17 bana da baktı ultrasondan kese görünmedi başta kan verince çıktı gebelik sonra bi daha bakması için gitmedim
Asena17 VeraVrea bu sert çıkışınız niye hanfendi normal bi şekilde sormuş hoşunuza gitmiyorsa yazmayın..
annelinkoo1 Asena17 valla devlete gidiyorum canım ben biliyosundur randevu da zor bulunuyor bulamadım yani ya sabahtan gidicem numara alıcam yada özele gidicem heralde
annelinkoo1 Selin12- evet canım dün de özele gittiğim doktora sordum 5 haftalıksın diyince şaşırdım adet tarihimi de bilmiyor kafamı o karıştırdı yoksa evet hesaba ve adetime göre 3 haftalık
Asena17 annelinkoo1 nerde oturuyorsun kuzum evet devlettr randevu yok ben ozele gidiyorum doktorum var hamile kalmadan once de ona gidiyordum cok iyi bir doktor kaynanam bile sevdi doktoru
Selin12- annelinkoo1 ben normalde adet tarihine göre 11 +6haftalik hamileyim geçen gün doktor gittim 12+6 haftalık olduğumu soyled erken döllenme olmuş dedi belkide sizin kide öyle olabilir canim