tugba9293 Esmer_ çok sevindim öyle olmasına. ve sizin ve bebeğin iyi olmasına da çok sevindim 🙏darısı bizim başımıza inşallah böyle pozitif güzel dogum hikayeleri
tugba9293 Esmer_ siz iyisiniz dimi ? yürüyebildiniz mi akşam ? bundan 10 gün sonra benim de sezeryanım olacak orada inş sizin gibi ne oldugunu anlamadan kurtulurum:)
Iremsude Esmer_ kac haftaliksiniz dualarimiz sizinle ve dogum yapacak tum annelerle sag salim alin bebeginizi kucaginiza
Esmer_ tugba9293 ben ameliyattan spinal olduğum için 4saat sonra yemek yedim akşam 7de yürüdüm yavaş yavaş bebeği ameliyatta gösterdiler ten tene temas oldu ☺️
Esmer_ tugba9293 ameliyattan sonra 1gece normalde ama benim bebeğim emmedi sarılık başlangıcı olduğu için 1gün daha kaldım gidip gelme durumum olmadoğı için
Ays0 Nasılsın? Bebeğinin durumu nasıl? Küvöze girmedi demişsin kaç kilo doğdu? Benim de 37+4de sezaryan olacak 2 gün sonra
tugba9293 Esmer_ mama verseydiniz canım ? mama verdiniz mi sarılıgı düşmesi için illa sütü bekleme . yazık ac kalmasın
tugba9293 Esmer_ çok sevindim ❤️❤️🌸darısı başımıza dua et bize lohusa anne 🙏🙏🙏 bebeği getirince falan hemşireler ebeler para istiyor mu üni de