Kamile71 Esmer_ sezeryanda çıktıktan sonrasında anlatirmisin , öncesinde neler yaptılar ne zaman yatisin yapıldı ameliyata ne zaman gireceksin
Esmer_ Kamile71 yatışım akşamdan yapıldı bizim aracımız olmadığı için sabah 7.bucukta burda olamıyacağım için üniversitede olacağım bu arada sezeryan sıra ile alınıyormuş belli bir saati yok ilerliyen saatlerde daha detaylı yazarım☺️
Esmer_ Kamile71 detaylı yazıyorum şuan ilk olarak ameliyathane önlüğü giyiyorsunuz damar yolu ameliyathanede açılıyor ben spinal oldum çok ilgililerdi allah razı olsun
Kamile71 Esmer_ anladım rabbim kolaylık versin inşallah çabucak toparlanirsiniz banada dua edermisiniz
Canfideee Geçmiş olsun cnm Rabbim sağ salim kavuştursun bende doğumdan korkmuyomda kovid testinden korkuyom 😂😂
Esmer_ Canfideee testte ben burun kısmında zorlandım biraz derine sokuyorşar çıbuğu biraz kaşındırıyor😅
Esmer_ zeynepin_annesiiii ilk canım trombosit düşüklüğüm var riske atmak istemiyor doktorum gebelik zehirlenmesi olur diye
Canfideee Esmer_ valla ben huyluyum çok huylanirim nasıl olcak bilmiyorum ben doğurana kadar korona biter insallah😂😂