Bahar2492 Burda zamanında kusma bulantı başlığı açan benim kadar bundan çeken biri yoktur bence. Günde en az 8 kez kusardım ben. Sayıyordum artık psikolojim bozulmuştu. Su içiyordum anında onu bile çıkarıyordum. Artık mide kaslarım yalama olmuştu herşeyi anında çıkarıyordum. Elim ayağım tutmuyordu açlıktan. Sadece yatıyordum. Kaynanam bana bakıyordu. Üç ayrı doktora gittim dramamine,prilam, medpamid kullandım hiçbiri işe yaramadı. En son devlet hastanesine acile gittim bi akşam artık kan gelmeye başlamıştı midemden. Doktor yatış verdi orda seruma kattıkları ilacı öğrendim doktora sordum sakıncası yok kullan dedi aldım kullandım içinde 10 adet var 120₺ ydi. Adı zofer 8mg. Kanser tedavisi gören hastalar kemoterapide mideleri bulanınca kullanıyorlarmış. Ayda 360₺ ona veriyordum yeter ki bi lokma bi şey yiyebileyim diye. Çünkü bende çok korkuyordum bebeğim gelişmesi durur Allah korusun ölürse ya diyodum ama zaten bebek o zamanlarda çok küçük olduğu için sizin kanınızdaki vitaminlerle kalsiyumla vs. besleniyor yani hiç bi şey yemeseniz de o sizin vücudunuzdaki depoları kullanıyor. 4. aydan sonra ben düzeldim çok şükür bu kez de herşeye saldırdım yedim de yedim bebeğim şu an 3.5 kilo 39. haftamdayım. ☺️