nilo81 ah kuzum herkeste farklıdır tabi ama bende kıpkırmızı çizgiyi gördüm 3 ay öyle denedim yok tutmadı ikinci çizginin kıpkırmızı oldugu zaman yumurtlama normalde ama bende bu çizgi hep adetime 1 hafta kala çıkıyodu. Çok yanıltabiliyo doktora sordugumda o testler sadece bir gün kırmızı olup ertesi gün geçmez ki LH yavaştan artıp yavaştan azaldığı için tam kestiremezsiniz ama kırmızılığın başladığı günden itibaren dikkate alınabilir demişti. Bende daraldım iyice açılmamış testleri attım çöpe amaaan dedim kırmızı çizgi takip etmekten artık bunalmıştım başka bazı sıkıntılarım vardı ameliyat oldum kalple ilgili o sıra bu bebiş işleri yumurtlama falan hiç aklıma gelmedi malum başka korkular sardı ölcem mi kalcam mı diye. Ameliyattan çıktım iki hafta sonra adet olmam lazımdı iki hafta geçti sancılarım var ama gelmiyo bi türlü. Bu kafama taktıgım zamanlarda hep gecikmelerim oluyodu amaan dedim yine ameliyat stresi heralde derken annem bi test yap hamilesin bence dedi yaptım baktım ki hamileyim 🙈 hiç beklenmedik anda daha 15 günlük ameliyatlı iken 4 haftalık hamile oldugumu öğrendim kadın doğuma gittik zar zor kesemizi gördük şükür şimdi 9 haftalık olduk. Hayat süprizlerle dolu 🤷🏻♀️😁 Allah isteyen herkese hayırlısı ile inşaAllah nasip etsin. Stres en büyük sıkıntı kuzum sal gitsin elbet olacak Allahın izniyle ❤️