Dilanelyesa Bett_blog İnşallah sağlıkla doğumun olur ikiz gebeyim bnde erken doğum riskim var doğum yapaninda duası kabul olurmuş sende dua et lütfen zamanında doğum olsun🥰🤲🤲
Irmakayla Bett_blog rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin insallah insallah minicik ağrılarn olur rabbim gönlüne gore versin bende cuma günü giricem şimdiden cok heyecanlıyım
Minikturtageliyor Bett_blog uyuyamadın değil mi 😂 bende 7de gideceğim uyuyamıyorum 🥺 inşallah güzel doğumlarımız olur, sağlıkla alırız kucağımıza, ağrımız azıcık olur 🤩
Bett_blog Minikturtageliyor ne yyumadı😁😁 keşke uyusam ahh kuzummm sanada sağlıklı doğumlar inşAllah🤲🏻😍 ağrısız sızısız bebişlerimiz ve bizlerde sağlıkla çıkarız inşAllah🤲🏻🥰
oglum0603 Bett_blog bende 4 gün önce 38+5 te spinal sezeryan ile doğum yaptım. Çok kolaydi hiç bisey hissetmedim 5 dakika içinde bebeğim çıktı 🥰 sadece ilk ayağa kalkış zor oluyor
Bett_blog oglum0603 ilk ayağa kalkış elbet zor olur ama o belden iğne çekiştirmeşeri hissetme falan ayy dur ağlamicam
oglum0603 Bett_blog belden iğne kola yapılan iğneden daha az acıtıyor. Ben cekistirme bile hissetmedim korkutma bu kadar kendini 😄
syazkaannn01 Bett_blog Rabbim sağ sağlim kavuşmayı nasip eylesin 🙏🏻 Bu saatlerde uykusuz kalıyor ağrılar çekiyoruz Rabbbim mükafatını güzel eylesin inşallah 💙
syazkaannn01 Bett_blog bizlere de dua et canım sağlıkla geçsin aylarımız kolaylıkla geçsin sağ sağlim kavuşalım 🙏🏻
Gokcecelik Bett_blog bende öğlen doguruyorum. Allahim hepimize kolay doğumlar nasip etsin yavrularimiza sağlıklı, sıhhatli kavuşalım insallah 🤲🌸
Elisammmbade Bett_blog asla korkulacak gibi değil inanın bana 29 temmuz da doğum yaptım bende 🥰 Rabbim kurtarsın inşallah 🤲🏻🌸