burcu1225 kizlar merhaba benim sancilarim basladi 80 90 cikiyor 3 sezeryanim ama Ben suan dogurmak istemiyor cok kucuk kuveze girmemisi istemiyorum en agzindan 37 olsam yine iyi bi yandanda Kum dökūyorum dayanacak gucumde kalmadi napsam bilmiyorum
Bett_blog burcu1225 üzülme kuzum benim bir arkadaşım 36+1de dopum yaptı çok şükür çok iyi rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin🤲🏻💜
burcu1225 heyecanli1anne hyr sabah gittim doktorum dogum sancilarin baslamis AMA suan cok kucuk cumadan once alamam kuveze girer gunah dedi cekiyorum iki oglumuda erken dogurdum teki kuvezde kaldi
heyecanli1anne burcu1225 37.haftanız dolmak üzere, tabi 1 hafta daha doldursanız daha iyi olabilir gelişimin tamamlanması için. Doktorunuz alamam diyip eve mi gonderdi? Iğne vs yapılmadı mi sancinizi durdurmak icin
burcu1225 heyecanli1anne evt aynen oyle yapti progestan verdi bide suya katilip icilenilac verdi son dakka golu yapti hastane normalde baglamayla 4050 tl anLazmistim suan bana 7050 Diyor esimde kizdi giremiceksin oraya dedi haklida son hafta diye ozelde almiyor risk ne yapcam bilmiyorum devlettede gitmem istemiyorum
heyecanli1anne burcu1225 O zaman siz bu sıra fazla hareket etmeyin, dinlenmeye çalışın ki tekrar tetiklemesin sancıları. Hastanenin yaptığı etik değil ki, ne konusulduysa o olmalı ve bu kadar fark .. Çok enteresan. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Deerryaaa 36+4 de 2850gr kızımı doğum yaptım iki sene önce Rabbime çok şükür hiç bir sorunu gelişim solunum veya kuvez olmadı, beraber girdik çıktık hastaneden. İçinizi ferah tutun Haftanız iyi bı hafta 🌺 kaç kilo gözüküyor şuan
Denizcyc 35+5te 100e vuran çok düzenli sancılarım çıktı ve doktor o gün doğuracağım gözüyle baktı ama üstünden bir hafta geçti tık yok😅 Yani sancılar yüzünden kesin olarak doğuracağım diye bakma. Kaldı ki haftan gayet iyi küveze girme ihtimali 40 haftada doğanda bile var. Ben de doktora çok erken değil mi diye sordum bundan sonra doğumu bekliyoruz herhangi bir sorun olmaz dedi ve durdurmak için bir şey yapmadılar. Aksine yürüttüler açılmam ilerlesin diye ama ilerlemedi.