Murvetdundar Merhaba kizlar 32+5, haftaligim ve sicaklardan deliricek gibi oluyorum vantrator olmasa naparim bilmiyorum icim yaniyo sanki volkan var icim de heran patliycak gibi hangi odaya gidersem gideyim yanim da lavobaya bile sokasim geliyo artik 😂😂
Taner91_zemine Murvetdundar ben şimdi duştan ciktim biraz rahatliyo insan valla banyoda yaticam bu gidişle
Nazlican1994 Murvetdundar aynı aynı vallahi sabaha kadar vantilatör açık uyuyorum eşim bazen çarpmasın diye kapatıyor kapattığı an benim gözler fal taşı gibi açılıyor Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda valla 🤣
Murvetdundar Bu sene mi cok fazla sicak var yoksa hamilelik den dolayi mi bu kadar yaniyoruz diye dolasiyoruz etraf da 😂
ElifB08 Murvetdundar ah canım Balıkesir 🥲 5 sene orada okudum özlemim… Nef bahçesi özellikle.. Sıcağı cidden çok sıcak, soğuğu da tokat gibi vururdu insanın suratına…
Mom62266 Murvetdundar ben de Sakarya dayım 39 derece gözüküyor yaprak kıpırdamıyor çok bunalttı iyice havalar
Minik_kalplim_ Murvetdundar kaşındım ya sanki ne giysem batıyo bana kaşınıncada sinir geliyor bi bağırdım eşim diyo noldu 🤣 ona çattım sinirden ya bu nedir böylee yaaa vallahi ağlıycamm 😭😭
Rabia1234 Murvetdundar gece yatmadan duş alıyorum rahat oluyor biraz canım hergün almasam uyuyamıyorum
Busrakalem Asla dışarı çıkmıyorum klimanın önünden biran olsun ayrılmıyorum dışarı Çağıran’ların hepsini reddediyorum 😂😂 42 derece ile yaşamak çok zor 😂
Busra333 Murvetdundar uyku mu o da ne 🙄 bende 32 haftalıgım. Yanıyorummmm ayaklarım özellikle ateş ediyor 🔫
mrveknblt Murvetdundar Bursa dan Selamlar 🙋🏻♀️ hayatımda ilk defa Bursa da böyle sıcak yaşıyorum vantilatör getirdik anneannemlerden bu haftada her gün derece 42 gösteriyor resmen eridik bir de bu sıcakların hamileliğimize denk gelmesi 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Murvetdundar Ikinci bebegi dusunursem calismalaei asla kisin yapmiycam yaz hamilelegi cekilmiyo gercekden 🙄😂