arzuublm Benim inatçı minik kızım beni çok yordu 41 haftaya girmemize ragmen gelmek bilmedi bugün sezeryan ile bebegimi kuvagıma aldım sormak istediginiz birsey varsa cevaplarım
Eecnr arzuublm tebrik ederim darısı bizlere inșallah sağlıkla 🙏😊 spinal sezeryande öncesinde tahlil fln yapiliyormu yoksa direk verilen tarihte mi gidiyoruz hastaneye?
arzuublm SailorMoon_ bel agrım yok suan hemen nescafe içtim sade dogumdan 3 saat sonra hemşire hanım ile yürüdüm 1 saat sonrası yalnız yğrüyebildim ama gazı çıkaramadım
ecevecev21 hayırlı olsun saglıkla büyüsün inşallah💗bende yarın spinal olacağım iğne çok ağrıtıyo mu acaba? bir de toplam ne kadar sürdü ameliyatınız😊
arzuublm ecevecev21 teşekkür ederim canım yoo igne acıtmadı öyle bence ilk edapta sakinleştirici isteyin ben baya stres yapmıştım hemen sakinleştirici yaptılar 45 dakika sürdü benim 15 dakika kızım dogdu sonra benim dikişlerim yapıldı
Sevtugm Tebrik ederim hayırlısıyla sağlıcakla herkesle beraber ben bebeğim de bu süreci geçirelim analı babalı doğuralım analı babalı büyütelim Allah m hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
Sevtugm Acaba her isteyene sakinleştirici yaparlar mı. Ben miyimomlar var şimdiden çok tedirgin oluyorum.
arzuublm Sevtugm yaparlar çünkü ben çok gergin ve stres içindeydim korku da vardı 2 tane yaptılar bana