Taze1anne Yeter ya midem bulanmaya başladı uygulamaya girerken zorunlu kamu spotu gibi izletiliyor günlerdir. Ya bu oyun reklamı ya da chat sitesi azar! Ne zaman kaldırılacak bunlar?
Mom54755 Taze1anne keşke bir an önce hepsi kaldırılsa mikrop uygulamalar özellikle bigo live bi tane de yeni çıkmış cam chat seksi kızlar diye bi program Ay Allahım bunların hepsi günaha sokar Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın
Burcu_NFUE Taze1anne kesinlikle çok haklısın bu uygulamada böyle reklamların ne işi var kaldırılsın çok saçma bu reklam üzerinden para kazanacaksınız diye biz bu iğrenç reklamları izle ek zorunda değiliz !!!!! Happymom
Belacivciv Taze1anne Reklamları uygulama belirlemiyor öyle bir hakkı yok sanırım, google üzerinden otomatik çıkıyor. Bana da sadece yemek reklamı çıkıyor mesela🤷🏼♀️
-PembePapatyam- Taze1anne aynen bende bıktım o kıllı adamı görmekten vee buldum çareyi reklam çıktığı an uygulamadan çıkın ve son uygulamalarıda temizleyin geri girin çıkmıyor izlememiş oluyorum en azından 😂😂
Taze1anne Mom54755 amiin. Ya hayır birde uygulamanın adı bile happymom. Mutlu annelersek biz bu edepsiz reklamların burada ne işi var ya
Taze1anne Burcu_NFUE eminim ki bir çok defa bunlar yazılmıştır burda. En ufak bir hakaret içerikli bir şey olsa hemen kapatırlar hesabı ama kendi uygulamaları adına olan bir şeye zerre tenezzül etmiyorlar çok sinir bozucu ya
Taze1anne Belacivciv o da fena değil mi, canınız çekebilir yani. Benim şahsen şu an Instagramda kim ne yiyecek paylaşsa canım çekiyor 🤷🏼♀️
Belacivciv Taze1anne Çekmiyor ama çekebilir de çıkan yemeğe bağlı 😅 Nasıl ki televizyonda çıkan reklama bi şey yapamıyoruz, internette de aynı durum geçerli işte
Taze1anne Belacivciv ben ne görsem canım çekiyor Allah’tan hepsini yiyemiyorum yoksa duba gibi olurdum herhalde
Larraa Taze1anne Sanırım uygulama karar vermiyor reklamlara. Ben yurtdışındayım yaşadığım ülkenin dilinde, ülkenin bir iki sıradan uygulaması çıkıyor karşıma sadece. Herkese farklı reklamlar çıkıyor google tarafından sanırım.
Lavinyaaaa Taze1anne Fazlasıyla baydı artık şu reklamlar.. 😒😒 Önceden hiç degilse 5 saniye fln sürüyordu şimdi uygulamaya girer girmez zoraki 30 saniyelik saçma sapan reklamlara bakmak zorunda kalıyoruz! @HappyMom tmm biliyoruz sponsor vs ama bu kadar da olmamalı lütfen en aza indirin reklamları.