AysezulalGvn Ozlmkbra3806 çok bilmiyorum mahalle olarak ama evet uzk değiliz 🥰 hangi hastaneye gidiyorsunuz kaç haftalıksınz?
Ezgice0 Happy-41 3 ekim eşimin doğum günü o yüzden biz doktorumuzla 3 ekim diye kararlaştırdık hayırlısıyla 🤗
asliiyorgunn Ozlmkbra3806 bence de en iyisi rahat banyo yapıyorsun su geçirmez bantlar sayesinde. Bir de karın bölgesi kesiği olduğu için enfeksiyon derdin fazla olmuyor. Vajinal kesik çok sıkıntı ya rahat tuvalete gidemiyorsun oturamıyorsun hep kuru tutmak zorundasın enfeksiyon oluyor falan çok zor. Resmen bunlardan korktuğum için normal istemiyorum
Ozlmkbra3806 asliiyorgunn bnde istemiyorum normal doğum zaten bnmki ikinci gebeligim ilki sezeryandi buda mecburiyetten sezeryan olucak inşallah 🥰🙏
mnurtrk Kızlar neler aldınız alıyorsunuz burdan da paylaşabilir misiniz hem birbirimize fikir olsun hem de indirimlerden haberdar edelim birbirimizi malum az kaldı yavaş yavaş bişeyler alınması lazım destek olsak bu konuda birbirimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mnurtrk Ozlmkbra3806 ben valla hiç bişey almadım kayınvalidem ne görse alıyor bir sürü kıyafet örtü falan aldı ( sehirdısında olduğu için henüz göremedim gelemedi kendisi bu ayın sonunda gelir ) annem BİM’e geçen hafta gelen küvet ve bir kaç parça zıbın alt ürün ağız mendili almış çalıştığım için toplu bir alışverişe çıkmayı düşünüyorum diğer türlü vaktim olmadı pek bir de kim ne aldı bi bakayım ona göre eksik olan kısımlara yöneleriim sen neler aldın canım😅😅
Hlyarsln havadk aynıyız ama benm doktorum bu hafta soyleyeck bakalım 😊saglıkla alalım ıstıyrm bır an önce bebişlerimiizii❣️🙏