Htc-kynr23 E nabiza e devlet üzerinden giriş yapıyorum.. e nabızda akıllı asistan kategorisi var .oraya tıklayınca en alt sembole tikliyorsun.
Sultan2147 Kezibankarakoc bana da erken doğum riskin var bebek aşağıda dedi progestan kullandım 10 gün kadar . Şimdi bi sıkıntı yok dedi doktor . inşallah sağlıcakla zamanında gelir yavrucak 🤲🏻 Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla sıhhatla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🥰
Kezibankarakoc Sultan2147 aaminn inşallah tüm anneler bebeklerine zamanında ve sağlıkla kavuşur inşallah 🤲🤗 şimdi erken doğum riskiniz kalktı mi ortadan , yatacaksınız demiş miydi doktor
elifkrsbn 4 ekim bizimde son doğum tarihimiz 31+1 haftalığım bakalım küçük hanım ne zaman gelmek isterse … 😍
Bebegimicin1 UsanmazPandaaa hmm benim ilki normaldi 2. Yide normal bekliyor doktor benden hic sezaryanin konusunu bile acmiyo
UsanmazPandaaa Bebegimicin1 aman olma zaten kuzum keşke normal yapabilsem çatım çok fazla dar o yüzden normalin n sini bile diyemiyoruz
Kara96 28+4 henüz doğum şeklimiz belli değil ben normal doğumdan yanayım ama zorunlu bi durum olursa sezeryan olurum şu an için doğum 23 ekim görünüyor bakalım bugun doktor randevumuz var bakalım ne durumda 😇
Kezibankarakoc Sultan2147 çok sevindim sizin adınıza inşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci, ben de yatıyorum sürekli bu gidişle doğuma kadar yatıcam ama raziyim ben yatmaya yeter ki minigim iyi olsun
Sultan2147 Kezibankarakoc amin inşallah 1 kilodan fazla bir şey taşımayın belinizi destekleyin ve bide yatarken bacaklarınızın altına yastık koyun hem ödemi önler hemde daha iyi konforlu olur. ben gece dahi yatarkan sola yatıp bacağımın arasına ve sırtıma da yastık koyup uyuyorum
Cigdem65 Ozlmkbra3806 27+6haftalik rabbim herkezin yardimcisi olsun bi avazda kurtarsin insallah herkezi
Kezibankarakoc Sultan2147 hepsini Aynen uygulamaya çalışıyorum , iki yastıkla yatıyorum gece biri belime destek biri bacagimin altına :) umarım bu şekilde sonuna kadar gidebiliriz
minikcivcivim Ozlmkbra3806 maşallah bizde tam 28 haftalık olduk bugün çok şükür 🙏🏼💙 rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 adana da olan var mı acaba hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Ve birde 30 haftalık olunca kontrole gitsem geç mi kalmış olurum en son kontrolüm 24 haftalıkken oldu. Bir sorun hissetmiyorum. 🌸
Ozlmkbra3806 minikcivcivim şuan 29+2 haftalıgiz banada 3 hafta sonra gel dediler banadane için çağırmışlardir acaba 29 haftadan sonra bir nts kaldı ama bnm de sezeryan olucak
Momzie Merhaba kızlar 👋 Eşimle 2014 ekimde sevgili olduk 2015 ekimde evlendik 2017 ekimde kızımız oldu şimdi 2021 ekim de oğlumuz olacak 🤩🧿🌸 27+6 dan sevgiler 💙💙