Ozlmkbra3806 UsanmazPandaaa bizimkide şuan 19 ekim gorukuyor ama 2 hafta öncede olabilir sağlıkla sıhatle gelsin miniklerimiz kısmı erkekmi canim
gokcekocyigit07 28+5 🙋♀️ planlı sezeryan en geç Ekim 5 denildi bakalım hayırlısı, sağlıkla gelsin yavrularımız 🌸
UsanmazPandaaa gokcekocyigit07 aramızda tam 1 hafta var normalde 1 hafta sonra alması lazım değilmi sıkıntımı var canım
gokcekocyigit07 UsanmazPandaaa 9 ay önce ölü doğum yaptım 40.haftamda o yüzden zorunlu sezaryan oldum, 2 sezaryan arası kısa olduğu için fazla beklemeyiz 36 dan itibaren her an alabiliriz dedi doktorum
guzellanne Bende 29+0 oldum. Nasıl sizin ağrılarınız var mı. Benim belim çok ağrıyor ve geceleri yalancı sancım oluyor 🤷♀️
AysezulalGvn guzellanne 29+5 iz bizde yalancı sancı mı yoksa bebeğin hareketimi anlamadığım şeyler var canımı acıtmıyor ağrı sızı da olmuyor ama sıcak ve sinekler uyutmuyor birde karnım gerildikçe geriliyor 🥴
TosbikAnnesi guzellanne nasıl hissediyorsunuz yalancı sanciyi dün akşam bana ilk kez oldu açıklık olduk korkuyorum