[silindi] ikimelekannesii22 istihbarat açıklama yapmış kısıtlama var diye bence bizim yangın paylaşımlarından dolayı olduğunu düşünüyorum kaç gündür tüm dünya paylaşıyor
MineLule ikimelekannesii22 Google a hızlı resim yükle yazıp foto ekliyorsunuz kaydedip çıkan linki buraya buraya yapıştırıyorsunuz
[silindi] ikimelekannesii22 http://imgyukle.com/ Bu linke gir resim yükle dedikten sonra kopyala buraya yapıştır
[silindi] ikimelekannesii22 evet kesinlikle sürekli post paylaşmak beğenmek vs şeyler aşırı olunca kısıtlama yapıyorlarmış eee malum kaç gündür herkes bişi paylaşıyor
NaimeYilmaz Evet oradan da kısıtlama aldık. İyi niyetli olduğuna inanmak istiyorum. Yalan haberin yayılmasını önlemek için mesela. Her yerin hala cayır cayır yandığı servis edilmesin diye yapılmıyordur.
[silindi] NaimeYilmaz google haberde gördüm çok fazla etkileşim olduğu için kısıtlamışlar eşim çok girmiyor onda öyle bişi yok ama bende var 🤷♀️
ikimelekannesii22 [silindi] twitterden yazıyorlar herkese olmus bende cok girip bakıyorum yeni haber varmı diye malum sosyal medya olmasa hiçbir şeyden haberimiz olmıcak
2prens1prensesannesi7 ikimelekannesii22 Allahım öyle bir yağmur versin ki biran sönsün alevler dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden 🙏😞