Buketiniz29 Kızlar 12+3teyim cinsiyet belli olurmu bu aylarda bebeklerde gelişim ne şekilde oluyor? Kontrolum yarın buyumusmudur:) neler yersem ona yarar folbiol kullanıyorum ilacimda değişiklik olucakmi sizce ?
Hasrt02 Buketiniz29 cinsiyet 16.haftadan sonra kesin oluyor cmmm..16 haftadan önceki doktor söylemlerinde kesinlik olmuyor 😄
sehrengiz_8 Buketiniz29 canım 12. Haftadan sonda d vitamini ya da takviye Demir ilaçları verilecek deniyor folik asit kullanımı ise bitiriliyor
Mom62266 Buketiniz29 aynıyız ben de 12+3 üm henüz doktora gitmedim 2 hafta önce gitmiştim şimdi ne zaman gidicem diye düşünüyorum
sumeyraballl Buketiniz29 canım özele gidersen cinsiyeti öğrene bilirsn bende 12+3de kesin olarak öğrenmiştim doktorm değişmez demişti öyle de oldu
almila_is Merhabalar benimde 12+1 bende çarşamba gidicem bakalım göstericek mi çok merak ediyorum 😊 RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
almila_is Buketiniz29 ben pek yaptırma taraftarı değilim umarım zorlamaz doktorum 🙏 arkadaşımın doktoru yaptırmazsan senle ilgilenmem demişti kız doktorunu değişti öyle bir zorunlulukta bırakmaz inşallah benim doktorum 😏
Buketiniz29 almila_is ben yaptiricam zaten kesin bişey söylemiyor yüzdelik veriyor ama ben yaptiricam
ilknursoykan Buketiniz29 benim 12+6 da cinsiyeti belli oldukız dedi değişmedi 🌼 folik asiti bıraktık, demir, d vitamini, magnezyum, multivitamine başladı omega 3 takviye etti.
poyrazinannesi3547 Buketiniz29 özel hastanede söylerler pozisyonu uygunsa Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşAllah bende 12+5 haftalıkken öğrendim minnakımı💙
Buketiniz29 almila_is erkek görüyorum dedi ama hazırlık yapma dedi :) 1ay sonra netleşir ama %80 erkek dedi
almila_is Buketiniz29 RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsunda 🙏😊
mrveknblt Buketiniz29 ben 12+4de öğrendim değişmedi. Bebeğin pozisyonu uygunsa doktor tecrübesine ve ditaş kalitesine göre değişir yani bu 😊