Minik1baby babymert061 aynen x işaretini bekleyene kadar içim daralıyor oyun oygulamasinin reklamını niye yapar insan çok saçma
3MelekAnnesi3 Minik1baby vallaha yaaa resmen videoyu sonuna kadar izleyip carpı işareti bile en son cıkıyo bari hemen cıksa bassam soruk yok
babymert061 Aynen öyle oyun reklamı bekle bekle bitmiyor böyle güzel bir uygulamayı bu reklamlar yüzünden daha az kullanılır hale getirdiler farkındalardır umarım
duyguozz26 ay evet ya, sildim geçen akşam bu yüzden sonra sırf vakit geçsin diye yeniden yğkledim BIKTIRDI REKLAMLAR, hayır bide uzun saçma sapan reklamlar çıkıyor deliriyorum sinirden
Guneyinannesi1 babymert061 vallahi illallah wifi yok bide bende kendi internetim hep gidiyor bu reklamlar götürüyor
ElifB08 babymert061 Allah Allah bana reklam gelmiyor.. 4 aydın uygulamadayım toplasam 2 kez geldi reklam
Havvamu Sinir oluyorum tam uygulama ya heyecanla giriyorum günlük bebişimizi takip icin hooopp reklam bazen cok bekletiyor mecbur muyuz yaa bu istemediğimiz şeyleri izlemeye bazrn reklam gelmesin diye interneti kapatıp öyle okuyorum bilgileri 👍🏻😒😒