Sicakcikolataa Doktordan çıktım şimdi 29+1 Kilosu: 1.350 Boyu: 38 cm Sizlerin bu haftalarda nasıldı kızlar ?
Basak41 Sicakcikolataa Maşallah bebişinize 😍 29+4 Bizde bugün kontrole gittik oğluşum 1550 gram 40 cm 😊
Ozlemm92 Sicakcikolataa Sicakcikolataa maşallah sağlıkla gelsin 🤗 ben cuma günü 29+5 iken gittim 40 cm 1468 gr dedi doktor haftasıylada uyumlu iyi dedi 🤲😍
Mrvehamzaoglu Sicakcikolataa 29+3 bugün gittim bende 1.250 gram 38 cm dedi boyu normal ama kilosu 1.400 falan olması gerekirdi dedi o yüzden et tavuk fındık bol bolda süt yoğurt tuketmemi söyledi
Merve2Asel 28.4 yarın gidicem bakalım 2 hafta önden gidiyordu 1,5 aydır gitmedim insallah eşitlenmiştir haftam
Hazeleyes_ Merve2Asel merhaba gebelik şekeriniz Çıkmışmıydı peki önden gidiyor dediğiniz için sordum da
Basak41 Sicakcikolataa yaaa Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ilk mi sizin de bizim ilk 🙈😍
Sicakcikolataa Mrvehamzaoglu sabahları peyniri çok tüketin ben çok yiyorum peynir onunda baya faydası oluyor 😊
Basak41 Mrvehamzaoglu Mrvehamzaoglu Sizin bebeğinize de maşallah 🌸 Aslında özellikle tükettiğim bişey yok iştahlıyım zaten süt ve kefir tüketmeye özen gösteriyorum onun dışında her gün sade soda içiyorum meyve sebze pazardan ne alırsam günde 3 litre su içiyordum hep son zamanlarda 4.5 litre içer oldum sıcaklardan bence en önemli şey su içmek 😊
Mrvehamzaoglu Sicakcikolataa Aşı olmadım bebeği etkiler mi bilemediğim için doğumdan sonra olmayı düşünüyorum
Mrvehamzaoglu Sicakcikolataa Bende korkuyorum gerçekten dikkat ediyorum genelde evdeyim bı markete cikiyorum desem yeridir zaten gezmek istesemde yoruluyorum ağırlaşmaya başladım :))