UsanmazPandaaa Armanc küçüklüğümden beri aşırı derece yerim bademciklerim iflas etti soğuktan şişmiyor bile artık 29 haftalıgım hala yiyorum bi zararını görmedim hiç
Feyza-p Sakıncası olur mu bilmiyorum ama sonuçta su. Bide Demirine filan baktır derim genelde Demir eksikliği olanlar buz yiyor ☺️
Armanc Feyza-p demır eksıklıgı büyük ıhtımalle var kan ılacı rahatsız ettı kullanmadım sanırım onun etkısı buzla cıkıyor 🤭
Armanc Hilkatkaradagli bü Hilkatkaradagli büyük ıhtımal kansızlıktan kan ılacım rahatsız ettı kullanmadım onun eksıkglnı farkedıyorjm buzda ondanmıs demekkı
Canankmrc Armanc valla bnde çok yiyorum küçüklüğümden beri kansızlık ve demir eksikliğim var ama ondan olablr dedi doktor
isimsiz1i UsanmazPandaaa vallah ben göğsü üşüttüm pes ettim 😂😂 ama ben buz dolu iççeçek içtim yoksa hasta olmazdım özlüyrm bazen buzu
UsanmazPandaaa isimsiz1i kız soğuk içince bende hasta oluyorum buz yiyorum yok bişi ama azıcık buzlu içeyim hemen miğde agrıyro üşütüyorum😂😂
isimsiz1i UsanmazPandaaa UsanmazPandaaa ya benim komşumun bi kızı vardı annesi bana bıraktı sosyetikler onla milkshec içmeye gttim içi buz dolu su gibi çektim pipetle öyle hasta oldum hala hırıltısı var 😔😔😔
UsanmazPandaaa isimsiz1i ayy geçmiş olsun hemenvik iyileşirsin inşallah sosyetikler pek değişik oluyor 😟😟
UsanmazPandaaa isimsiz1i bi an gögüs kafesim agrıdı sıcak sıcak şeyler iç bagrı kuzum zor bu havada ama gende dene çalış
isimsiz1i UsanmazPandaaa evet ama bu mevsimde işte sıcakta çekilmiyor bugün kontrolden geldim yatağa uzandım biraz kestirdim resmen havasız kaldığımı hissettim çok kötü oldum hemen soğuk su içtim oda gene ayıptır sölemesi balgam yaptı hemen artık soğuk bişe içemiyrm 😞😞😞😞
UsanmazPandaaa isimsiz1i kuzum benım Şafıati ile şifa versin Rabbim dikkat et hamileykem daha hassas oluyoruz