Puko Kızlar merhabalar. Rahim ağzına dikiş attıran var mı aranızda? Doktorum önlem amaçlı atmak istedi, genel anestezi ile atıldığını duyunca korktum başka bir doktora gittim. O da gerek olmadığını söyledi. Kafam karıştı. Beni aydınlatın bu konuda lütfen. 😕 İlk gebeliğim bu arada.
Hatunnn Puko bir perinataloga gorunun siz bence vakittte kaybetmeyin eger dikis gerekliyse erken atilmasi cok onemli hic bir zorlugu yok dikisin korkmayin dusuk tehlikesinin yaninda hic bir sey degil bence
Ntugba Puko canım 25. haftam da yapıldı hic acın sancim olmadı benin 4cm açılmam vardı bebeğin erken doğmasını engellenmiş oldu tamamen olmasada şuana kadar 3 haftayı geçirdik. neden istedi rahim ağzı kişiliğimi var
Puko Esra___ Teşekkür ederim. 15. haftadayız. Tek söylediği biraz kısa... Tam detaylı bilgi bermediği için başka bir doktora gitma gereği duydum zaten. 🙄
Selmas57 ilknurtonga merhaba nasilsin ? Hamileligin nasil gidiyor diye cok merak ettim umarim iyisinizdir 😊
Puko Hatunnn Teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alacağım. Gittiğim iki doktor da Antalya’da isim yapmış doktorlar olunca ve ikisinin yaklaşımı farklı olunca tereddütte kaldım sanırım.
Puko Ntugba Tek söylediği “Rahim yolu kısa gibi ve plezanta biraz aşağıda.” Düşük riski olsaydı yurtdışı gezisi için gidebilir miyiz diye sorduğumda izin vermezdi diye düşünüyorum.
Ntugba Puko anlamıyorum doktorları yada kısa ya uzun biz endiseleniyoruz ama onlara normal . bikac doktora git canım ama ihmal de etme dikiş olcak derslerde korkma hic acısı ağrısı yok
Puko ilknurtonga Açıkcası olayı ticarete dökmüş olmaları bile geliyor insanın aklına. Çünkü ikinci gittiğim doktor “Yapılıp yapılmaması fark etmez demiyorum kesinlikle yaptırmayın çünkü şu an her şey olması gerektiği gibi. “ dedi. Bi üçüncü göz şart.