Ya varya vatan sever gibi görünüp vatan haini olan insanlardan nefret ediyorum ve öyle insanlar ne yazık ki burda bile var !!!
ülke yanıp kavruluyor bazıları halen siyaset peşinde. Vatan sevdaniz batsın hepinizin !!! Tüm ülke insanlar seferber olmuş söndürmeye calisiyorlar evlerinde kıç buyutenler vay efendim sondurmuyorlar kimse yardım etmiyor falan filan provokasyon derdinde !!! Bir tarafın yiyorsa git yardım et ha edemiyorsan maddi açıdan destek ol köstek olacağına !!!
Gün birlik olma günü iken yok bilmem ne yok şu parti yok bu parti yok devlet başındakiler. Arkadaşlar kendinize gelin !!!!!! Çocuklarımıza bırakacağimiz ülkede ağaç kalmadiiiiii agaccccc ! Bir orman en erken 30 yılda oluşuyor. Birileri halen siyaset derdinde. Şu yanginlar bı kontrol altına alınsın o zaman siyaset yaparsınız sandıkta oy verirken hesap sorarsınız. Allah rızası için bırakın bu yazılari. Ülke elden gidiyor uyanın !!!!! Sanki devlet bilerek yakmış ve göz yummuş yorumlarınızı kendinize saklayın !!! Çok bilmiş evlerinde oturup klavye kahramanlığı yapanlar !!!!