Tuba704 Arkadaşlar daha 27. Haftamdayım bazılarımız gibi benimde inanılmaz çatı muayanesi korkusu var ilk başlarda çatal masası korkusu vardı uzın süre çoçuk olmayınca vajinal muyaneye mecbur kaldım peşpeşe defalarca muayane oldum ardından smear testi derken gebe kaldım dün gece suya benzer bir akıntım oldu doktorum bir test yapılması gerektiğini belirtince doğumhaneye girdim ilk defa çatal denilen doğum masasına yattım inanılmaz gerildim ama bir cesaret geldi biraz sancılı bir test oldu ama sanırım o an anladım ki çatı muaynesinden kaçış yok ve olabildiğimizce kendimizi cesaretlendirip rahat bırakmaya çalışmalıyız sıra ile olacak bütün arkadaşlara kolaylıklar dilerim😄🙏
Tuba704 MucizemE o sırada başka birşey düşün olabildiğince vücudunu rahat bırak ve burdan yaz lütfen sonucunu 😉
Duzenliozkan12 Şunu soyliyim doktordan doktora cooooookkkk fark var ilk yaptiklarinda canım çok yandı sonra başka bi doktora gitmiştim o muayene etti hiç acımadı kendimi o kadar kastigim halde doktora bağlı yani
Tuba704 Duzenliozkan12 kesinlikle öyle beni bir erkek doktorum vajinal muyane etti hiç hissetmedim bir de ebe yaptı acısı 2 gün geçmedi yani 🙈
Tuba704 Benay kaç haftalık gebesin? Nasıl duymadın😊 Doğuma yakın açılmayı değerlendirmek için yapılan vajinal muayane diyeyim kısaca😉
Benay Tuba704 Anam 13 haftalık hamileyim ilk kez ana oluyorum kimse de yok yanımda ki şöyle olacak böyle olacak desin kaldım gevur ellerinde bi başıma 😂