Dim07 Ne kadar faydam olur bilmiyorum ama kızlar lütfen suyu hazır tüketin bu yangından dolayi sulara da zehir katmislar henüz hangj şehirlerde olduğu bilinmiyor ama bebeğimizi riske atmayalım ben hazır suya başladım hepimizin evladını korusun rabbim 🙏
gokcekocyigit07 Dim07 onu bende duydum doğru mudur bilemedim de umarım değildir yani tamam hazır şu içiyoruz ama sonuçta illaki ki mutfakta flan kullanıyoruz 🙁 Allah sonumuzu hayretsin.
mathildaa Dim07 haydaa bi bu eksikti. Suyu hazir olarak içiyoruz ama yemekleri falan çeşme suyuyla yapıyorum, e diş fircaliyoruz. Dikkat edelim tabi oyle bisey varsa tesekkurler. Arastiricam
Dim07 gokcekocyigit07 Ben çok takip ediyorum kuzum umarım yoktur ama bana kokusu farklı geldi ben hamilelikten dolayı sandım fakat ailemde anladı hani biz hazır suya geçtik. Dilerim şu musibetler hemen def olur başımızdan 😏
gokcekocyigit07 Dim07 biz daima damacana kullanıyoruz ama işte sonuçta zehir flan varsa duş, vc, mutfak her yerde kullanıyoruz suyu, temas ediyoruz 🙁 hangi sehirdesiniz ?
Dim07 mathildaa araştırma yapın tabiki fakat sosyal medyada yayılmıştı herkes birşey söylüyor evet ama bu olabilir sonuçta yangın yaygınlaştı söndürülunce 2. Olarak bunu yapabilirler herşey beklenir pisliklerden
Dim07 MineLule adanada fakat sosyal medyada yayılmıştı herkes birşey söylüyor doğru yalam bilemeyiz ama yangın haberi de yayılmıştı bu kadar olacağını tahmin edememiştim misal çoğaldı birden sularda olabilir diye geç kalınmasin Can taşıyoruz diye söylemek istedim sizlerin fikirleri bileceği birsey kuzular
Dim07 esrvl Ben yanlış Bilgi vermek istemiyorum inanin şimdi olabilir olmayabilir dersem vebal almış olurum bilemiyorum aritmayi kusura bakmayın