duyguu28 Merhaba kızlar hastane çıkışı nasıl olmalı illa 10 parça mı olmak zorunda merak ettim siz nasıl aldınız ?
mutluugizz duyguu28 zorunda değil zaten süslü şekilli şeyleri tulum ve alt üst takım diğerleri hep zıbını eldiveni çorabı ekleyip 10 parça diyorlar
ecemsmom duyguu28 eğer özel bişey yaptırmayacaksanız battaniyeniz vs varsa 5 li de alabilirsiniz . Ben hemşireye ilk giydirmesi için 5 li olanı vereceğim
Sumeyye15_3 duyguu28 ben hastane çıkışını hic almadim gerek olduğunu dusunmuyorum. Cok küçük oluyor zaten 1 yıkamada küçülüyor 2 kereden fazla giydirilemiyor
Ayse-24 duyguu28 ben 5li aldım içeriğinde tulum ve iç atlet gibi ince olanlarda var ben şahsen ayrı ayrı aldım böylesi daha içime sindi.
duyguu28 Yani battaniye olarakta şuan ince battaniye aldım hastane çıkışı da 5 Li aldım bende küçülüyor ama ne yapacaz ki takımlar büyük gelir hep
Betl duyguu28 ikinci gebeligi olan bir anne olarak 10 lu kullanışlı takım bulamadım almicam büyük ihtimalle alt üst eldiven şapka battaniye içine çıtçıtlı gibi şeyler lazım içinde yok atlet var ağız bezi zaten içinde olan avcumun için kadar yok oda bir parça sayılıyor onu ben bir sürü aldım zaten… İçinde gerekli kullanılacak güzel ürün bulursan al yoksa gerek yok
aysimaninveprensinannesi Ikinci cocuguma hamileyim degil 10 lu tli bile almadim. Sadece kendinden eldivenli ust ve patikli alt sapkasiyla takim aldim. Citcitli vs ayri ayri aldm birde penye battaniye alfim ki cok daha iyguna geldi diger turlu cok pahali oluyor…