Selin12- nslhnyldz bende 12 haftalık hamileyim benimde burun kanaması oldu eğer sık değilse doktora gitmene gerek yok tansiyonunu kontrol et
BelisMelis41 nslhnyldz benımde 2-3 seferdır burnum kanıyor ama buz turuyorum duruyor eger durmuyorsa benım doktorum kbbye gıdıp damarı yaktırabılırsın demıstı normal bu durum demıstı yani. Ara sıra buz tutmak gerek aslında ama kanamadan yapmıyoruz bız o ısı ıste. Havalar sıcak guneste cok durmamaya özen gosterın bırde tansıyonunuzu kontrol edın
ecemsmom nslhnyldz şuan kanarken yazıyorum endişelenecek birşey yok kan basıncından oluyormuş sanırım doktorum çok bişey demedi sadece nemlendirici verdi içine sürmem için
Gmzkc nslhnyldz kan basıncı yüksek olduğu için basınçtan kaynaklı ağız burunda kanamaların oluşması normalmiş ama sıcaklığına bağlı
gokcekocyigit07 Cumartesi gittim daha kontorle ve bende geçen post açmıştım burada, doktorum gebelikte artan hormonlardan dolayı normal dedi, bir de klima karşısında çok durma o da kurutuyor dedi ki ben hep karşısındayım 😅 endişe etme normal yani 👍