Sevtugm Kizlar bakar misiniz ben tetenoz olacam 1 haftaya acaba kovid aşısını hemen arkasından yapabilir miyim. Yapan var mi
Burcu4135 Sevtugm hayır 15 gün gecmesi gerekiyor. Buna dikkat edin muhakkak. Benim 10 gün vardı arada covid asısına gittigimde allahtan aklıma geldi de söyledim 10 g0n ö ce tetanoz oldugumu covid asısı ypamadılar 1 hafta sonra gitmiştim.
temizelezgi Sevtugm hayır hayır hayırrrrr asla asla aslaaaa olmamalısın en az 3 hafta geçmeliiiiiiiiiii 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
-ilk-gebelik Sevtugm ben tetanoz oldum arkasına kovid oldum birinci ve ikinci doz henüz tetanoz ikinci doz olmadım illa bir ay sonra yapılcak diye bir şey yokmus tetanozda tek doz bile yeterli olurmus
Huccet_5534 Sevtugm ben 1 tane tetanoz oldum canim ikincisine gerek duymadı hemşire daha önceden olduğum icin hemşire oyle demisti bana 2 hafta arası olması gerekiyo diye doktorun daha bilgi verir canim bu konuda
Burcu4135 -ilk-gebelik tek doz maalesef yeterli olmuyor kim dediyse sizi yanıltmıs. Aslında 3 doz tetanoz olunur. Bunu size ebrnizin anlatması lazımdı ası karnesi vermediler mi size
-ilk-gebelik Burcu4135 ikinci dozu da olacağım kovid asımla cakıstığı için süresi uzadı sadece doktorum zamanın önemli olamdığını kendisinin bile tek doz vurdurduğunu söyledi. Ama deidğiniz dopru iki doz yapılmalı teşekkür ederim
Bebek2 Tetanoz normalde 5 doz yapılıyor önceki hamileliğim de 2 doz yapıldığı İcin bunda bir doz yeterli görüldü bana mesela doktorunuza ya da ebenize sorun mutlaka. Benim doktorum en az 3 hafta olsun arasında demişti covid aşısıyla
Anne_17 Sevtugm tetenoz yaptırdım bana 1 ay sonra aşı olabilirsin dedi 2 ay gecti üstünden yaptırmadım hala covid aşısını cok kararsızım yarn kontrolm var konuşucam doktorumla bakalım
Eccem12 Sevtugm bana 15-20 aralarında mutlaka olsun dediler. Her aşı bağışıklık sistemini zayıflattığı için diğer aşının etkisini azaltabiliyor.