Tusel Selam kızlar ilk gebeliğim 17+6 yız ama bn hareketlerini hissetmedim zaten nasıl bişi olduğunuda bilmiyorum hadi ilk hareketlerimizi paylaşalım
busraaklnc Tusel 15 haftalıkken sabah minik bir dokunuş oldu anladım o olduğunu çok farklı bir histi 😅 16. Haftada ise daha belirginleşmeye başladı dokunuşları 🥰 şu an ise içeride parti var sürekli durmuyor oğlum 🥳😂
Tubis2021 Tusel karnımın içinde sanki birşey kıpırdıyordu doktoruma dedim omda gazdır o gazdır dedi çocuğuma resmen şey muamelesi yaptı 😅😅
MelegimibekliyorumM Tusel 23 haftalığım tekme yumruk ne bulursa atıyor benim zilli😅 hatta detaylı ultrasonda ekranı izlerken gördüm tekme sandım yumrukmuş 😅tekme ile yumruğu ayırıyorum şu an yumruğu daha güçlü tekmesi minnoş minnoş 🤗
Sabirellaaaa Tusel 17. Haftada sanki içerden biri beni gıdıklıyor gibiydi sonra bi süre hissetmedim her zaman olmuyor
Sabirellaaaa Tusel 17. Haftada sanki içerden biri beni gıdıklıyor gibiydi sonra bi süre hissetmedim her zaman olmuyor
yelzkyatepe Ben 22 haftada hissettim ilk göz seyirmesi gibi oluyordu . Şuan 25 haftadayız gözle görülür şekilde pat pat vuruyor 😬😃😃
GKP22 Tusel ben oğlumda 16. Haftada gördüm hareketini görmesem hayatta anlamazdın hareket ettiğiniz şimdi ise 15. Haftada hissetti. 2. Gebelikte daha çabuk hissediliyor 😊
Nilya88 Tusel 18 haftalıkken sırt üstü yatıyordum genitalimin hemen üstünde iki kere pıt pıt bişey attı öyle hissetmiştim
gulsahasel Bende 17+2 haftalık gebeyim. İki gün önce sol tarafımda pıt pıt sanki böyle kalp atışı gibi oldu anlayamadım ama o bebişimdi sonra bidaha hissedemedim :)
MelekSK Haftamda düşük tehlikemin basladığı gün hissettim. İlk başta balık gibi bi kayma hemen arkasından burdayım der gibi hafif iki defa tekme attığını hissettim ve hep o tekmeden moralimi yüksek tuttum. Allah’a şükür şuan 15+ 4 olduk içerde tek başına boks oynuyor minik oğlum 😂