221039 Kızlar merhaba 1 ay oldu doğum yapalı son zamanlarda aşırı sütüm vardı boldu bir günde biranda sütüm aşırı derecede azaldı göğüslerim taş gibi olurdu şimdi çok yumuşak bebeğime zor yetiyor emzirirkende çok acım oluyor ne yapmalıyım lütfen fikir verin
SerraveAnnesii 221039 Göğüs ucunuz yara olduysa gümüş göğüs ucu kapakları satılıyor trendyolda uygun fiyata da var yorumları falan çok iyi yaralara birebir bende suan hamileyim almayı düşünüyorum ☺️
gokcekocyigit07 221039 süt arttırıcı besinler, içecekler var ablamda işe yaramıştı, eczanelerde bile oluyor dene istersen, göğüsler için de kremler var lansinoh, ya da kapaklar 👍
Asl90 221039 gögsünüzün yumuşaması iyi birşey merak etmeyin normali o zaten. Doğru emzirme pozisyonlarına bakın acı olması yanlış emzirmekten kaynaklanıyor genelde. Sütün dönemsel olarak arada azalması normal hatta azalır bebeğe uygun olarak tekrar artar devam eder. Bol su için uykunuza dikkat edin. Süt yapam içecekler ve besinleri almaya dikkat edin
Bebegimicin1 221039 bol su ic rezene ic milk tea diye sut cayi var ben onun cok faydasini gordum birde her emzirmeden once ve sonrasinda 1 su bardagi su ic sutunu artir
gokcekocyigit07 221039 bir de aile hekimine danış istersen bazen onlar da güzel kremler yazıyor hatta iyisine denk gelirsen orada ellerinde olanı direk veriyorlar, arkadaşıma doğum sonrası verdi hekimi
Misafirterliki 221039 benim de sıkıntı oldu 10 günlük anneyim göğüslerim hep yara oldu acı çekiyordum emzirme pozisyonum da doğru memeyi alış da doğru silikon meme ucu kullanmaya başladım bugün çok rahat ettim iki saat gelicek diye korkuyordum dakika sayıyordum rahatladım valla
Cns34 221039 çok sık emziriyorsanız yumuşak kalıyor bebek uyurken bi süre sonra doluyor. Helva bana iyi gelmişti. Bi de Maltana için o da arttırıyor
Selin12- 221039 semizotu ve dereotu yiyin bol bol su için göğüsunuzde yara varsa zeytin yag sürün ve anne sütünü sürün çok işe yarıyor
Melikeelanur 221039 göğüs kendini terbiye eder bı sure sonra o yüzden öyledir doymadigini nerden anliyosunuz eğer 6 7 kez cisli bezi kakası normalse emdikten sonra huzurluysa doyuyodur göğüsler ilk günkü gibi taş gibi olmaz artık emdikçe gelir süt . Göğüs yarası içinde lansinoh madecassol yada ayva çekirdeği jeli tahin yağı falan deneyerek kullanabilirsiniz havalandırın ucunu .