swdws Beta değerlerim 2 günde bir 197 , 326, 535, 848 normal midir bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu birde kese ne zaman görünür
canoldunbebegim swdws normal gayet güzel artmış keseniz 1500 gibi ancak görünür buda 5-6-7. Haftalara ancak denk geliyor hayırlı olsun 😇
gokcekocyigit07 swdws 2 günde bir çarpı 2 olmalı buna göre değerler biraz düşük ama tabi doktorlar daha iyi bilir, ne dediler ? Allah en hayırlısını nasip etsin
Beyzalpay swdws yanlis anlamayin ama arkadasa katiliyorum degerlerinizin artisi az benimde boyleydi sagliksiz gebelik denildi sonra dusuk yptim ztn insallah sizin saglikli olur
mathildaa swdws 2 gunde bir iki katına çıkmalı ama bizim yorumlarimiz sende etki etmesin dr dogru bilgiyi paylaşacaktir. 1500 üzerine çıktığında keseyi görebilirsiniz. Hersey yolundadır umarım 🌼
gokcekocyigit07 canoldunbebegim yanlış bilgi veriyorsunuz üzgünüm ama güzel artış olmamış 200 e yakın mesala sonrası çarpı 2 olmalı ve tabi devamı da biraz düşük artış var
Sevenikikalp canoldunbebegim değerleri sizde normal mi 2 gğnde 2 kat artmamış dikkatli bakmadınız galiba.😒
swdws gokcekocyigit07 bende internetten %60 diye okudum ama ilk iki değer arası 65 civarı ama sonra artış miktarı biraz azalmış
Anna-Karenina gokcekocyigit07 siz yanlis bilgi veriyorsunuz hanimefendi malesef. Tam carpi 2 olmak zorunda degil %60 ve ustu artista doktorlar normal oldugunu soyluyorlar. Hem bu insan bunyesi herkesin ayni olmuyor. Belli araliklar icindeki artislara bakiyor doktorlar.
gokcekocyigit07 swdws hakkında en hayırlısı olsun arkadaşım bazen olabiliyor böyle sonra bir anda daha güzel katlıyor, Allah büyük, dualarım sizinle 🤲
mathildaa swdws kimilerinin 2 kattan fazla ya da az çıkabiliyor yinede hic tedirgin olup moralini bozma dr bi baksin once
Beyzalpay gokcekocyigit07 ever insan yasayinca tecrube ediniyo Allahim insallah hayitli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize 🙏
gokcekocyigit07 swdws düzensiz artış gösterip sonra düşüşe geçti ve kanama oldu ben 3 kimyasal 1 zorunlu kürtaj yaşadım ama tabi herkes aynı şeyi yaşayacak değil, Rabb’im yar ve yardımcımız olsun
mathildaa swdws yok yok moralini bozma nötr kal su an dr kontrolünü bekle. Ümitlen ya da umitlenme diyemiyorum sakin kal sadece insallah sağlıklı gebeliktir canim
Beyzalpay gokcekocyigit07 evet çok sükür düşükten 1 ay sonra tekrar hamile kaldım 2. Bebegim bu 1 kızım var 3 yasında 🙏♥️