Aysenumer Merhaba kizlar 38. Haftalık hamileyim sancım var biraz ama bebeğim dönmedi Dr hemen sezeryan dedi ama ben beklemek istiyorum ama bu arada Dr da değiştirmek istiyorum var mı Dr öneriniz hemen sezeryan olsun demeyen
Tubis2021 Aysenumer Gop ta Burak Özköse var normal doğum yanlısı ve asla sezeryan tavsiye etmeyen bi doktor düşünebilirsin
Busrayilmaz2 Tubis2021 Aynen kesinlikle katılıyorum bende onu tavsiye ederim imkan olmadığı için gidemiyorum ve çok üzülüyorum
Kayraninannnesi Aysenumer hangi hastane ve doktor acaba ben Esencan Hastanesinde Sevinç Mammadova’ya gidiyordum tavsiye ederim
yeniannna34 Aysenumer basaksehir cam ve sakura sehir hastanesi var oraya gidebilirsin ben oraya takipliyim çok iyi devlet Birde Nisa hastanesi var özel oda güzel diyolar
Aysenumer Kayraninannnesi Bağcılar medilife Dr dema Yılmaz’a gidiyordum hep ama hemen sezeryanA aliyimd demesi hiç hoşuma gitmedi ben hiç makat geliş doğum yaptırmadım dedi yağışını yapalım dedi ama ben kabul etmedim
Aysenumer Selin12- Esenyurt canım ama yakın çevrelerde olabilir sorun olmaz yeter ki normal doğum desin 😔
Selin12- Aysenumer Bahçelievler de özel Nisa hastanesinde asiye hanım var normal doğum yaptırıyor genelde
Aysenumer elifinannesiiii Bu Dr da o şekilde gitmiştin am bebeğin pozisyonundan ötürü hemen sezeryan dedi dondurelkm veya bekleyelim demedi yarına kadar bekle yarın gel ama sezeryan olur dedi
Selin12- Aysenumer esenyurt Bahçelievler e baya ters canım büyükçemecede filan vardı aslında ama ben bilmiyorum canım
Busrayilmaz2 Aysenumer Benim gitmek istediğim ancak pahalli olamadığı için gidemedigim arkadaşımın gittiği ve normal doğumu destekleyen süper bir doktor var instgram hesabi drbrkzks Gaziosmanpasada canim takip edebilirsin muayane 200 normal doğum 7 bindi en son bunuda belirtmek isterim🥺