Deryaerbil Tiroid tsh 4,5 çıkmış 😔 ilaç kullanıyorum propcyl sabah akşam .. hamile olup tiroidi fazla çalışan var mı ??
MerCih Deryaerbil benim tsh 0.669 çıktı serbest t3 5.55 çıktı serbest t4 15.25 çıktı bende korktum digerleri yüksek diye ama doktor normal dedi sizce nasıl
Hilal-95 Deryaerbil bnmde öylem ilacı düzenli kullanman gerek kesinlikle bnde ilk basta sabah aksam içtim düştü smdi doğuma kadar kullanıcam sabaha ac 50 mg her ay gidiyrm ölçtürmye takıp ediliyor dahılıye doktorm çağrıyor
Ilkayy Deryaerbil troit ilacı günde 1 defa aç karnına içilir ilk defa sizden duyurum günde iki defa içildiğini bende 7 aylık hamileyim en başından beri ilac kullanıyorum şuan 2 lerde ilk hamile kaldığımda 6 değer
Nihal60 Deryaerbil korkma canım benimde yüksekti ilaç kullanıyorum düştü 1,50 lere ilacı hiç aksatma gelişim geriliği yapar demişti doktorum şükür olmadı sıkma canını ❤️
Deryaerbil Hilal-95 düzenli kullanıyorum işk hamile kaldığımda 0. Bla bla bir şeydi sonrasında her ay öltürüyorum yavaş yavaş çıktı değer
Hilal-95 Deryaerbil gebeliğiniz ilerledikce yükseltiyordur ayarlar doktorunuz sağlıkla kavuştursun inşallah rabbim 🤲🏻
Berkininannesiii Deryaerbil kaçıncı haftada yaptınız tahlili benden de istedi ama ozel hastanede fiyat yüksek çıktı
Deryaerbil Berkininannesiii ben her ay yaptırıyorum tiroid hastası olduğum için sağlık ocağında yaptırın bence
Drydgs Deryaerbil sağlık ocaklarında yapılan tahliller yüksek çıkıyor canım onlar kanı sabahtan alıp bekletiyorlar bana dahiliye doktorum söyledi hastanede baktırdım daha düşük çıktı sizde bir hast baktırın isterseniz
Kahverengi Deryaerbil ben gebelikten önce tedavi olmuştum düzelmiş gebelikle beraber artı ilaç kullandım düştü şuan iyim ama her ay baktırıyorum bende o ilaçtan kullandım bir zararı yok.Troid yüksekliğinin bebeğe zararıda yok anneye zararı var düşerse sıkıntı yüksek troiden korkmayın 😊
Deryaerbil Drydgs yarın hastaneye gidicem bir tsh baktırayım diyorum bende 🤩 devlet hastanelerinden randevu alınmıyor ki testlerimizi yaptıralım ..
hepoyleolurzaten Deryaerbil benim hamileliğimin başında değerim 6′ydı, euthyrox kullanıyorum 25 mg ile başladık şuan 75 mg kullanıyorum, 6.ayımda düştü değerim şuan 36 haftalığız
Avokadoo @MerCih ben normalde tiroid hastasiyim da bu degerler bana yuksek geldi t3 ve t4 degeriniz aralik disi ozellikle t4baya yuksek
Rukiss- Deryaerbil benim de çok yüksekti bebek düşğnmeden önce yüksek doz aldım bu sefer de sıfırlara düştü 🙁 bebeğim daha yeni olduğu için henüz tahlil vermedim ben de endişeliyim. Umarım siz de hiçbir sıkıntı yaşamadan kucağınıza alırsınız 🤲🏻
Deryaerbil Rukiss- tiroid çok önemli benim işk gebeliğim 8 haftalıkken düşük oldu bende tiroid e bağlamıştım
Avokadoo @Deryaerbil ben zaten tiroid hastasiyim gebelikten dolayi suan ayda bir gidiorm. Gittigim yerde doktor 1,5ay olmustu neden gelmedin aksattin dedi randevu bulamadim dedim. Sen hamilesin randevu almana gerek yok randevu almadan gelebilirsin dedi 🤷🏻♀️
Rabia1234 Deryaerbil benim az çalışıyordu bende ilaç kullanıyorum normale dönmüş canım hamile sonuna kadar kullanmam gerekiyor dediler hormonlar hep değişiyor hamilelikte