Bir_Prenses_Annesi gunesveguney Ben civilden aldım elektrikli çok kullanışlıydı benim gogus ucum yoktu çekim gücü sayesinde onu bile çıkardı bide alternatif çok ister bebek emiyomus gibi çekimi var ister daha farklı 4 adet kullanisı var ben hala Biberonunu kullanıyorum
beyza1234 kelebeklerdeniz23 doktorum önerdi ben henüz doğum yapmadım ama tüm kuzenlerim ve arkadaslarım onu kullandı cekim gücü hiç azalmıyor ve çiftlisi daha kullanıslı kesin onu alın
metehaninannesiii gunesveguney daha kullanmadim ama cevremde çoğu kisi kullandi memnun kaldilar fiyati da baya uygun hemde elektrikli
Eylem_kaya07 Benim eltim a101 den aldı kiwinin markası elektrikli 120 lira gibi bir şeydi gayet memnundu onun ihtiyacı kalmadı artık bana verdi lazım olur diye masaj yapıp çekiyor sütü
sedaa_aa gunesveguney yeteli oluyor ikiliyi aynı anda kullanırken güç düşüklüğü yapabiliyor tekli gayet yeterli. Çevremde çok kişi var kullanıp da memnun olan. Hatta söyle söyleyim hastanede medela marka vardı bana onu vermişlerdi çok zorlanmıştım sonra kendiminkini kullandım daha iyi çektiğini fark ettim
zynn gunesveguney tutmada sorun olmuyor süreden kâr edersiniz ama gereksiz para aynı işlevi teklisi de görüyor