cbciseda Merhaba annelerr ve anne olmak isteyenlerr 🙋🏼♀️ Hamilelikte lazer epilasyona doktor aracılığıyla devam eden var mı ? Devam ettiyseniz Bir sıkıntınız oldu mu ? 🌸
Gul-42 cbciseda bana doktorum ve saglıkcı arkadaslarım kesınlıkle gıtme dedı lazerın on yıllık bır gecmısı var ne olcagını bılmıoruz dedı kesınlıkle yasak dedı
Merveennur cbciseda bende gidiyordum lazere hamile olduğumu öğrenince arayıp sordum gittiğim merkeze hamilelikte yapmadıklarını doğumdan 6 ay sonra devam edebileceğimi söylediler doktora sormadım o yüzden lazer merkezim zaten devam edemeyiz dediler
cbciseda gokcekocyigit07 teşekkür ederim yanıtınız için yarın doktoruma danışıp cevabını buraya da yazarım 👼🏻 Kıl tüy mevzusu insana baygınlık veriyor artık 😂
cbciseda Gul-42 lazer merkezleri doktor onaylı yapıyorlar zaten kimse riski göze almıyor. Doktora danışmak en güveniliri 🙏🏻
Gul-42 cbciseda aynen canım ben dırek doktora söyledım lazer merkezındekıler bana uc aydan sonra yapıyoruz gelın dedıler tabıkı ben doktora sordum kesınlıkle yasak dedı