Elifinannesi11 Ezgi1211 bende öyleydim artık olmuyor diye saldıgımız zaman 1 aylık hamile oldum öğrenmiştim şu an 4 ay bitti elhamdülillah
AlyaEkmen_ Ezgi1211 ovulasyon testi denediniz mi faydasını gören çok var stres gerçekten çok kötü etkiliyor kafanıza takmayin lütfen hastalığınız sorununuz yoksa stres yapmış olmanız bile olmasına engel oluyor olabilir
Burcu98 Ezgi1211 bende ilk bebeğimi kaybettim Psikolojisini atamadım hala daha ama sonra denedim 2 ayda hamile kaldım sağlıklıysan 6 ay 1 yılda kalabilirsin demişti doktorum. Bende teste bakıp ağlıyodum korkuyodum takma oda etkiliyor baya.
Ezgi1211 Hafsaramazan canim 2019da kalbi durdu kürtaj oldum biraz bekledim yani 2020 de istemeye başladık dahada hiç olmadı Rabbım büyük bi umut
Hafsaramazan Ezgi1211 anladım canım bence çok takma rahat bırak kendini inşallah olur sen ne kadar çok kafayı takar kendini uzersen bu sana yansıyacak benim erken oldu ama istiyorum istiyorum dediğimde değil de testleri falan herşeyi bırakıp kendine bıraktığımda aldım güzel haberi sende alırsın inşallah 💞 rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah ☺️
Cananyildiz Ezgi1211 canm rahm filmi cektrmeni tavsye ederm ve esininde sperm thlili vermesi lzm 1 kere kaldm sorn yktur dye düşünmek sadece zamn kaybi
Sblatc Ezgi1211 testere dişli aslan pençesi çayını deneyebilirsiniz. Hormonları düzenliyo, kolay hamile kalmayı sağlıyo. YouTube dan İbrahim saraçoğlu nun videolarını izleyip nasıl içildiğine falan bakabilirsiniz
Nklciliss1 Elifinannesi11 afedersiniz bir şey soracağım. Kafadan atmak nasıl oluyor yani salmak bi açıklar mısınız?
Elifinannesi11 Ezgi1211 atarsın başka şeylere odaklan bebek düşünmeyin sadece eşinle olan ilişkin odaklan
Handan_65 Ezgi1211 Kardes folik asit kullan bide ciddi anlamda takmamak değilde aklına hiçbir şekilde getirme aklına tam unuttum dediğin anda oluyir Rabbım sizede nasip etsin hakkıyla anne baba olacak herkese nasip olsn
Didem_678 Ezgi1211 Beyin de bitiyor önce takma hayırlısıyla olur inşallah de anlıyorum etrafdakiler felsn da soruyor dur sen de istiyosun illaki takıyorsundur ama ama takma bak gör olur inşallah canım😊
Nehir3351 Cnm öncelikle geçmiş olsun Rabbım istiyen çocuğu olmayan tüm kadınlara anneliği tattirsin 🤲 isallah sende fazla sitres yapma kendini sitrese kattığın sürece olması daha zor lütfen sitres yapma Rabbıme bırak Allah gönlüne göre verecek isallahhh