Mervissss Sena0205 Sena0205 ikiz oldugunu kacıncı haftada ogrendiniz . Hayırlısı ile kucagınıza alın ikizlerinizi insallah 🥰❤️
Sena0205 Mervissss küçüğü 5 hafta 6 günlüktü büyüğü 6hafta 2 günlük bu muayneden 10 gün önce iki kese görüldü ama kesin değildi kalp atısı olmayabilir demişti doktorum
Kubra2727 2babies kasik agrisina magnezyum hapiniyi geliyor hemde krnin kasilmasini önluyor rahtlatiyor tavsiye ederim
2babies Kubra2727 rahim büyüdüğü için kasık ağrısı olur dediler o yüzden bende sormadım doktora, haftaya gidicem mutlaka danışayım teşekkür ederim
Kubra2727 İkizlerde cinsiyeti ne zaman ögrendiniz…….. ben 10 haftalik hamileyim kahve rengi lekelenme ara ara devam ediyor normalmi..
Yasemin1061 Kubra2727 benimde kanamam oluyordu canım çalışıyorum diye rapor vermişti doktor istirahat için. 12.hafta da cinsiyet için tahminde bulundu doktor ama emin olamadı 16. Hafta da net belli olurmuş. şu an 14+3 ten gidiyorum bende ☺️
Beybilerim Mucizeikizlerrr Maşallah canım bnmde tüp bebek. Ama 2 tane transfer yapılıyor. Ve benimde çift yumurta ikizim olucak. Senin demekki tüp ebbekde doğal takipliydin transfer aşamasında gelişen yumurtan vardı demkki onlarda ikiz olmuş maşallah
Yasemin1061 Kubra2727 ah bir de bana sor diken üstünde geçiyor günler.😇 Amin hepimizin yavruları sağlıkla gelsin inşallah canım 🙏🥰