meltemonen Benim bir ay önce tiroidim 3.260 çıkmış, doktorum da biraz yüksek çıktı tekrarla testi dedi.. Bu sabah yine kan verdim şuan 16+2 yiz. Tiroidin normal değeri kaç ki? Nette çok farklı bilgiler var buraya sormak istedim
bsrdgn meltemonen hamilelikte 2.5 alti olmasi gerekiyor canim. Bende troid hapi kullaniyorum 31. Haftamdayim hep 3 le 4 arasi gidip geliyor. Okadar yükseklik sorun yaratmaz merak etme ❤️
Busra333 meltemonen 2,5 altı olması gerek (hamilelikte )ben troid hastasıyım sürekli düşürmeye çalışıyorum ilaçlarla orantılamaya çalışıyorum
Gizemnurr 2.5 altı olması lazım.. Değer yuksek olmamalı bundan ben hamılelegımın en basından beri takıpteyım zaten tiroid hastasıyım bebekte zeka gelısım ıcın takıp cok onemlı o yuzden mutlaka her ay kontrollerınızı yaptırın 👍
meltemonen Gizemnurr bugün de kan verdim canım bakalım sonuç ne çıkacak.. Duruma göre ilaca başlanır heralde 🥺
bsrdgn meltemonen her ay mulaka kan ver degere gore ilac dozunu artirip azaltiyor doktor. Mutlaka her ay baktirr canim
Gizemnurr meltemonen sonuc ıyı cıksa bıle sen mutlaka devam et ilaca yanı bellı bır deger de olması lazım hamılelıgın boyunca 😊😊
meltemonen bsrdgn sonucum 2.670 çıkmış doktorun ilaç yazmasına gerek var mı sence canım.. 2buçuk normal deniyor
bsrdgn meltemonen canim doktorun en dogrusunu soyle ben simdi bisiy soylemiyim mutlaka doktoruna sonucunu goster
meltemonen bsrdgn ikinci trimester da 3 e kadar normalmiş canım sizin de bilginiz olsun sorun yokmuş yani