[silindi] Kızlar ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum ve devlet hastanesi takibindeyim 38 haftalık hamileyim ama hiç çatı muayenesi olmadım doktordum da bilgi vermiyor bu haftalarda olmam mı lazım veya kaçında haftalarda olunuyor bilgi verir misiniz? 🌸
Eskchn Ben de devlet hastanesine gidiyorum 38+4 de acile gittim orada açıklığım var mı diye baktılar ilk kez. Bugün de tekrar kontrolüm vardi nst çekerken ebe açıklığına da bakayım mi dedi bakın öyle baktılar ama doktorum istememişti bakmalarını [silindi]
H_myra1 [silindi] devlette uzun süre muayne olmadıgım için oranın düzenini bilmiyorum özel hastanede 38.haftada çatı muayenesi olmuştum 2. gebeligimde de açıklık varmı diye bakılmıştı 38 haftada
Borusesi [silindi] ilk gebeliğimde yapılmadı sancılarım olup açılmaya bakılana kadar bu gebeliğim de 3 kez bakıldı
[silindi] Borusesi benimde sancılarım var ama sürekli değil bir saatte bir nst de sancı çıkıyor bazen iki kere takıyorlar ama açılmaya bakmıyorlar anlamıyorum
1_minik [silindi] ben özele gidiyorum ilk nst ye 36 haftamda girdim ilk çatı kontrolümü bugün oldum 37 de..doktorum geçen hafta haftaya çatı kontrolünü yapalım demişti..
[silindi] 1_minik zaten son zamanlarda hep kendi doktoruma denk gelemiyorum randevu bulamadığım için 😒 nasıl olacak bilmiyorum da 🤷🏻♀️
Elif0801 [silindi] Benim doktorum 37. Haftada yapacağını söyledi şuan 35. Haftamdayim ama özele gidiyorum devlette ne zaman yapar yada yaparlar mı bilmiyorum 🤔
Borusesi [silindi] belki suyunuzun gelmesini bekliyorlar devlet hastanesine gidiyorsanız öyle yapıyorlar
[silindi] Borusesi oda olabilir ama bilgi vermedikleri için son zamanlar hep nasıl olacak düşüncesi oluyor