Ebrukarayali Merhabalar 37+3 haftalık hamileyim. 32. Hafta gibi bebeğim baş aşağı döndü ancak kanala girmedi. Bugünkü kontrolde de dr.um dönmediğini söyledi bu hafta nedense kilo da almamış. 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Bu haftadan sonra döner mi ?
Kahannesi Ebrukarayali kanala 40. Haftada bile girmemişti doktor doğum sancısıyla bile girer demişti öyle de oldu
Elif5361 Ebrukarayali 39 Haftalığım benimki de dönmüş kanalda değil düzensiz sancılarım var hareket önerdi onları uygulamaya çalışıyorum bol yürüyüş 🌸bu hafta doğurmazsam haftaya kontrolüm var
Ugurhilal Ebrukarayali haftamız günümüz aynı bende bugün muayeneye gittim daha da dönmez dedi doktor iki türlü de doğum hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda inşallah
nikoland Ugurhilal bu dönmez diyen doktorlarda yeni türedi heralde çocuk bu heran dönebilir kanaldaki çocukta ger dönebilir girmemiş çocukta dönüp girebilir daha dönmez nedir sanki çek senet imzalamışlar çocukla🤷🏻♀️ Bence kadınları direk sezeryana alma programlaması bu başka hiçbişey düşünemiyorum. Tabiki ikiside doğum o an hangisi gerekiyosa o uygulanır ama yok dönmez ne demek anlamıyorum
Ugurhilal nikoland bende çok tedirginim huzursuzum inanın bakalım hep dua ediyorum inşallah hayırlısı olur benim sancılarım çok yüksek çıktı ondan dolayı almak istiyorum dedi
nikoland Ugurhilal hakkınızda en hayırlısı en güzel şekilde olur inşallah 🙏🏻 bana doktorlar bin tane şey söyledi artık hiçbi doktorada güvenim kalmadı iki doktora gidiyorum o yüzden maalesef 😔🤷🏻♀️