ayzurz35 Günde kaç tekme saydiniz hamisler ben 25.haftadayim çok sert tekmeler yemeye başladım yerimdrn zipliyorm 20 den fazla saydım ozellkkle benim haftamda olanlar yazarsa sevinirim
SerpilEsra ayzurz35 24. Bitti aşırı sakin bugun normalde cok hareketli olurdu tedirgin olmam gerekirmi?
Sadece_anne ayzurz35 24+2 bugün, genelde sabah çok erken ve akşama uyumama yakın hissediyorum daha çok ama gün icinde de yediklerime göre tepki veriyor.
senem6363 SerpilEsra benim iki gün hiç atmadı korktum doktora gittim sıra beklerken bizim cadı atmaya başladı şimdiden parmağında oynatıyo bizi🤣🤣
Samyeli008 SerpilEsra Benim kızım da çok sakin bazen tedirgin oluyorum ister istemez ama normalmiş sanırım. Her çocuk hareketli olmuyormuş ve 25. 26.haftalarda daha net oluyormuş tekmeler ben de onu bekliyorum. Gündüz ha bire uyuyor herhalde bizim kız diyoruz😂
mathildaa SerpilEsra bazen benimki de sakin oluyor. Sirt ustu uzanıp bacaklarimi da duz uzatıyorum rahatsiz oluyor sanirim hemen tak tak vuruyor 😄 sonra normal devam :))
Koylu_guzeli ayzurz35 daha bu dedigin tekmeleri ben 20 haftada hissetim 23+3 olduk hala hissediyorum fazlasıyla
Melek3 ayzurz35 bende bugün tam 25 haftalıgim sayamiyorm bile özellikle sabah 5-7 arası ve bu saatlerde akşam 10-11 arası uçuyor sanirm içerde 😂
Kusciviltisi ayzurz35 yerimden zıplatacak tekme yemedim henüz 😂😂 hareketlerini hissediyorum tekmesinden daha çok
SerpilEsra senem6363 ne bilim canm ya normalde sabah durmaz gece yatmaz boyle olunca korktum cok hafif dokunuyo bana
minikcivcivim ayzurz35 maşallah aktif bir bebiş herhalde 😇🙏🏼 ya ben sayamıyorum bizimki genelde gece uyur gündüz uyumuyor ama tekme atmiyor hep balık gibi bir oraya bir buraya kayıyor 🙈 normal mi bebeği böyle olan varmi acaba ara sıra vuruyor oda öyle nazikçe 😅27+5 haftamız
ayzurz35 minikcivcivim evet kayar gibi his oluyor bana da olmuştu ama bazen o kdr çok atıyor ki.korkuyorm açıkçası 🙂😃
Esenburhan123 ayzurz35 benimde öyle canım kıpırdak bir oğlum var 28 haftadayım 14ten beri hissediyorum maşallah
calikusu_03 Çok hareketli olan bebek doğunca da öyle olur diyorlar , yaramaz olur vs doğru mu bu kızlar