tcasl İlk gebeliğim olduğu için bilmiyorum ama sanırım bu ağrının tanımı çatı ağrısı 🙄 bu haftalarda çatı ağrısı normal mi biraz ayakta dursam veya otursam hemen ağrıyor benim gibi olan var mı
Gonul_enes tcasl 3.gebeligim hic oyle cati agrisi vs bilmem,lakin yakin arkadasim bunu yasamisti bu zamanlarda ve doguma kadarda surmustu
Meless tcasl normal tabi ki. 20.haftadan 24.haftaya kadar çektim o ağrıyı ben. Sonra geçti. Şu an 31.haftadayım hafif var. Çok kötü bir ağrı iki bacağınızın arasına yastık koyup uzanın. Magnezyum alın doktorunuz verdiyse hafifletir
hanimhanimcik tcasl benimde 20li haftalarda başladı 27 ye kadar. yürüdükçe bacağımı kaldırınca hatta uzanırken dönünce ağrıyordu. sonra birden kesildi birkaç haftadır fazla ağrım yok. büyük hitimal yakında gene başlar🤣🤣
Meless tcasl bebiş yüksek ihtimal baş aşağı dönmüştür. Magnezyumu mutlaka konuşun doktorunuzla. İhmal etmeyin 🙏
hanimhanimcik tcasl hele de temizlik yaptıktan sonra çok zor oluyo Rabbim yardımcımız olsun annelik kolay değil