balpetegim_35 gmzgncr ben adetime 4 gün kala yapmıştım . Tam kesin öyle daha iyi olur . İlk idrarla yapmamıştım yine de çıkmıştı
Nehir-Poyraz gmzgncr yoo ben akşam üzeri yapmıştım çıkmıştı ilk kimyasal gebelik geçirdim zaman ve değerimde baya düşüktü ona rağmen ikinci çizgi çıkmıştı
EceZ gmzgncr öyle de yapılaniliyor testler diye biliyorum ama kaptan tutup bakmak daha net olmaz mı bilemedim🤷🏻♀️
KubraAydin Eğer varsa her türlü çıkıyor arkadaşlar sabah olması gerekmiyor , bebek varsa akşam da yapsan gece de yapsan çıkıyor testte
elfmoom KubraAydin bu kadar erken yapıldığında çıkmıyor. sadece sabah birikmiş idrar ile çıkıyor. Gebelik yeni oluştuğu için beta hcg yüksek olmuyor bu nedenle de ÖZELLİKLE erken test yapılacağı zaman idrarın sabaha kadar tutulması ve testten belirli bir süre önce su içilmemesi gerekiyor. sizin dediğiniz adet günü geçtikten sonra yapılan testlerde oluyor sadece.
KubraAydin elfmoom Beta değeri idrarda görünecek kadar varsa her şekilde çıkıyor Elif hanım. Ben 7.74 ile önce kaset testte sonra kan tahlilinde öğrenmiştim.
Bebek9898 Sabah testi ilede cıkarr aksam testi ile de Yeterki beta değerin teste görülecek kadar yüksek olsun gösterecek şekilde ayarlı olsun .. Ben 14 ile gördüm Demek ki test o değere hassastı..