Sena0205 ikizannesiiii merhabalar bende ikizlerime hamileyim çok şükür inşAllah sağlıcakla kavusuruz ❤️
ikizannesiiii Drf biz eşimle çok istedik ikiz olmasını çok çok dua ettik ramazanda gonde 20000 deva astaxforollah okudum ve 5 hatim yaptim bende eşim de mucize gibiyidi bayram sonrası ultrasona gittik bide ne göreyim ikitane kesse o anda ben başka bir dünyaya gittim allah karşinda hem mutlu hemde otandğm duawalarm Kabol oldu diye
ikizannesiiii Drf evet ya allahima şokorler olsun madam sizde istiyorsonoz inşa allah sizede nasip olur sizde dua edin ama kalpten dua ♥️
Asuman06 Bende 20+2 den selam vereyim. Biri kız biri erkek bebislerim. Umarim hepimiz zamanında ve sağlıkla kucağımıza aliriz.
Gulsah6634 ikizannesiiii 17+2 den selamlar evliliğimin 3.ayında hamile kaldım ikiz olması aklımın ucundan geçmezdi ama hayalimdi çok şaşırdık duyduğumuzda çok şükür iki kızçelerimiz olacak Rabbim isteyen herkese tattırsın tüm hamileler de bebeklerine sağlıkla kavuşsun inşallah
Asuman06 Çoğul gebelikle ilgili hep eski tarihli gönderiler var. Lutfen bizde birbirimize sahip.cikalim. sorunlarimiz sıkıntılarımız korkularımız belki birimizden birimize bir fayda dokunur.
ikizannesiiii Asuman06 kesinlikle katılıyorum size bide hem internetten bakıyorum çoğunluğuk gebelikle ilgili pek bişey boşlamıyorum 😞