Buketsahin Rabiababy ben 3. Dozumu oldum 3. Haftada hamile olduğumu öğrendim ama doktor bir sorun olmayacağını hatta bebeğe de antikor kazanacağını iletmişti umarım öyledir
Rabiababy Ne yazık ki bende oldum biontech 1. Doz 4 gün snra hamile oldugumu ögrendm doktoruma danıştım sıkıntı olmaz dedi ama 2. Dozu yaptırma dedi sizde bi skıntı oldumu kızlar
Mom9272 Rabiababy ay aynı aynı bende senın gibi oldum yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendm ıkıncı dozuda olmucam
badembid Rabiababy olmaz canım Allahın izniyle. Ben hamile olduktan 3 ay sonra doktor tavsiyesi ile aşı oldum. İkinci dozumu da cuma günü olacağım. Sizin gibi olanlara 3. Ayınızı doldurduktan sonra 2 dozu da olabilirsiniz diyorlar. Aklına kötü şey getirme şifa olsun sana ve bebeğe 🙏🏼
Rabiababy Ay inşallah öyledir yaa yeni 6 haftalık oldum bende ilk hamileligim sizce kacıncı haftada kalp atısı ve kese görünür
Rabiababy Mom9272 inşallah bi sıkıntı olmaz Rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsn❤️
Gizemmm12 Rabiababy gebelik düşünüyorduk bu yüzden ben aşı olmak istemedim eşim oldu şu an 5+6 haftalığız