Ftmataly öncelikle hayirli ugurlu olsun🥰
bende kizim 14 aylikken hamile kaldim ve kizimi hala emziriyordum. Tandem emzirmek diye bisey var, yani hamileyken emzirmek ve hatta cocuk dogunca büyük cocuk ve yeni dogani ayni anda emzirmek oluyo aciklamasi.
ama bende söle oldu: riskli gebelik olmadigi sürece emzirmede bi sorun yok dedi doktorum, sadece vitaminlerine beslenmene dikkat et, vücut önce karnindakini düsünür dedi, vitamin eksikliginde senin depolarindan alir dedi yetmezse sütün bile kesilebilir dedi. Bende kizimi daha sütten kesmek istemedim, kendimce hedef olarak 18 ayi koydum kafama. Ozaman yirminci haftada oluyodum. Ayrica sütün tadi degisir belki kendi birakir dedi doktorum, bi cok cocuk öle birakiyormus benimki birakmadi😅Vitaminlerime dikkat ettim ihmal etmedim. Onsekiz aylik olunca kizim zaten bicok seyi anlamaya basladi. Ben o dönem artik sadece geceleri uyuturken emziriyordum, tabi ara ara gündüzleride istiyordu. Ama aglatmak istemedim kizimi. Internet de cok arastirdim ve su taktigi buldum uyguladim, kizima memeyi hic teklif etmedim ama istedigi zaman da red etmedim verdim, geceleri uyuturken aciyo kizim dedim ilk basta yinede üsteledi, her aksam tekrar ettim kizim aciyo dedim gün gectikce oyalamayi basardim ve su teklif ettim hep ölece ve bi günden sonra artik pek üstelemedi.Ve simdi kizim 19 aylik nerdeyse bi aydir emmiyo hep su iciyo, hic aglatmadan ölesine birakti😍siz kendinizde stes yapmayin ve dedigim gibi eger riskli degilse hamileliginiz emzirmede bi sorun yok. Doktorunuza sorun mutlaka☺️Hayirli uguluru olsun saglikla alin kucaginiza inshallah🤗