Mores Sancarefeem sade düz olan çok güzel aynı benim salon tüllerimden. Tek dezavantajı hafif oluyorlar yıkama yapınca biraz kırışık gözüküyor ve ütülenmiyor 🙈 kendinden desenliler varsa daha rahat edersiniz sanki.
Sancarefeem Meraklibiri yaa memnun musunuz bide fon da alıcam oturma odasını yenilemek zorunda kaldım sade hep severim ama aklım bi çizgileye gitti sonra çok abes durur dedim
Meraklibiri Sancarefeem ben cok memnunum canm yikiyorum direk asiyorum kivrasik durmuyo düzgün duruyo temizliği kullanımı kolay fon perdem de kahverengi ikisi uyumlu duruyo
Sancarefeem Mores çok sıktırmamak lazım makinada sanırım valla her güzelin bir zorluğu var evim küçük bende desenli perde var artık boğdu içimi dedim çok uygun alayım yeni perde
surelitta52 Sancarefeem Çok çok memnunum, yıkıyorum asıyorum kuruyunca ütülenmiş gibi oluyo. Bir de ben genel olarak desenli sevmiyorum.
Asl90 Sancarefeem bende ikisinden de var ama kesinlikle düz olan çok daha modern ve ferah duruyor. Modası geçmiyor tüm eşyalarla uyum sağlıyor.
Sancarefeem Asl90 çok haklısınız sade olan her zaman kullanışlı oluyor fon perdelerle de çok hoş durur kesin karar verdim artık 😄