Rumyy arzubldk bende merak ediyorum bu konuyu. Ve renkli ultrason için kaçıncı haftadan sonra gitmek daha iyidir ?
Alone arzubldk cnm özel hastaneye gidersen normal muayenede bile istersen veriyor doktor yani benim doktorum görüntü alabilirse veriyor. Ama hepsi aynı mı bilmiyorum tabi
hepoyleolurzaten arzubldk ben özel kliniğe gidiyorum, her muayene de renkli bakıyor doktorumuz. Devlet hakkında çok bir bilgim yok malesef 🤷🏻♀️
Didemmmmm arzubldk canım renkli ultrason derken detaylı ultrasonumu diyorsun yoksa normal muayene de verilen sarı renkli 4d ultrason umu diyorsun
arzubldk Rumyy ya ben devlet takipliyim elimde doğru düzgün hiç ultrason görüntüsü yok ayda bir özele gitmek istiyorum gitmişken renkli almak istiyorum bulabilirsem
Rumyy arzubldk devlette tenezzül edip bir kağıt parçası vermiyorlar ya bende devlet takipliyim. Çok özeniyorum böyle millet çocuklarının ultrason görüntülerini görebiliyor 🥺
fenperest arzubldk ankara sehir hastanesinde hem hersey ucretsiz hemde renkli😊 bulundugunuz sehre bakabilirsiniz bence
[silindi] fenperest ben 11. Haftamda gitmiştim ultrason görüntüsünü vermediler malesef yalvarmak filan mı gerekiyor acaba 😅
Didemmmmm arzubldk ben Akay lokman Hekim hastanesine gidiyor um. 7. Haftadan beri her gittiğimde renkli ultrason la bakıp bana da çıktı veriyor