Zzeynep1 Kızlar anne çantası var ama küçük sırt çantası seklinde ekimde doğum yapıcam hiç bişeyim sığmaz zaten battaniye kocaman olur hava soğuk olur, bildiiğimiz bavulmu hazırlıcam öyle duydum ?? Yardımcı olun nolur çantamı hazırlamaya basladım
Nurtrky Zzeynep1 evet bildiğimiz bavula hazırlanıyor canım😂 banada tuhaf geliyor ama başka zor sığar en iyisi hepsi bir arada oluyor
unemere Zzeynep1 ben tecrübesizim henüz ama youtubeda bir doktordan dinlemiştim o diyor ki bavula koyun bir tarafında sizin eşyalarınız olsun bir tarafında bebeğinizin eşyası olsun refakatçinize de gösterin diyordu. 🌸
teletabi Zzeynep1 ufak valiz hazırlanıyor öteki türlü çok zor 22 ağustos ta doğum yaptım geçen sene biz öyle hazırladık canım. Yoksa öldür allah sığmıyor 🤦🏼♂️
rsm_0026 Zzeynep1 kaçıncı haftandasn acaba bnm 30. Haftam doktrm hep eyllde dogum dedi ama 38. Hafta ekim başı uygulamada 8 ekim diyo bu nasıl hesap anlamadım
gokcekocyigit07 Bende anne sırt çantası aldım, hastane içinde küçük boy valiz hazırlayacağım kısmetse, dediğin gibi battaniye, hırka flan oo sığmaz ki 🤭 daha bunun terliği bilmem nesi 🤭🤭
GizeMustafa Evet bavul anca yeterli oluyor canım ilk oğlum ocakta doğmuştu . Orta boy valiz hazırlamıştım
Zzeynep1 rsm_0026 28. Haftaydayım valla insanlık hali bebek ne zaman gelir bilinmez ben hazırlıyorum😂
Demir2015 Zzeynep1 ben ortaboy valizi açtım dedim yavaş yavaş koyayım içine daha hiçbişey koymadan yarısı doldu bile.
Mihriban_27 Zzeynep1 size söyle söyleyeyim Almanya da yaşıyorum ve burda 5 gün kalıyorsun hastanede çocuk çıkana kadar büyün giysi ıslak mendil bez hersey hastaneye ait siz düşünün aklınıza gelecek hersey😂 ben o halde bile valiz hazırladım istemsizce doluyor şaşırıyorsunuz 😂😂😂
Mihriban_27 Almi4134 kesinlikle öyle burda sen o çoçuğa bakana kadar çıkarmıyorlar bide kendine gelene kadar
yeniannna34 Zzeynep1 kac haftalıksin canim benimde ekimde ama erken mi yoksa başlasam mı bilemiyorum🤷♀️😊 Bence kucuk bir bavulda hazırla
Zzeynep1 yeniannna34 28+5 canım valla ben basladım bi sürü ütü var ev işide olunca anca yaparım çanta vs 😂
Burcu4135 Zzeynep1 ben direk küçük bavul hazırlayacağım. O cantayı götürmem muhtemelen. Sadece o cantayla olmaz.