Nazlican1994 Anneler merhaba, belimden başlayan ve karnıma doğru gelen sancılarım oluyor ve çok canımı yakıyor 😔 31+3′ teyiz karnım taş gibi erken doğumdan korkuyorum böyle sancı çeken oldu mu çok korkuyorum nolur biri akıl versin 😔😔
Senasonmez Nazlican1994 Yalanci sancı onlar canim bebeginin yeri artık daraldı o kipirdadikcs canın aciycak doğum ağrısı oldumu anlarsın direk normal bişey deil çünkü ☺️
Sunay10 Nazlican1994 yeri daralıyor bide aşaya baskı yaptığı için ağrıların olması normal ama belden kasıklara vurursa aşırı ağrı suyun gelirse o zaman endişe et canım o ağrılar bendede var bebek pozisyona girdiği için ondan ağrıları normal dinlen ağrın oldukça
Nazlican1994 Senasonmez bebek 2 hafta önden gidiyor bide iri o yüzden iyice korktum çok teşekkür ederim ♥️♥️🙏🏻🤲🏻
Sympktz İlk önce düzenli olup olmadığını takip edin ☺️ Bende 30. Haftamda yaşadım karnım semsert oluyordu yürürken çok ağırlık hissediyordum sanki taş varmış gibi ve acile gittiğimizde 70-80 sancım vardı. Yatış verdiler sancıları durdurdular İlk önce dakika tutun sonra doktorunuza danışın bence ☺️☺️ Eşim zorlamasa ben doktora gitmicektim ama iyiki zorlamış ve gitmişim erken önlem almak her zaman iyidir ☺️🌸
Burcu4135 Nazlican1994 31+5im aynısı bana da oluyor. Arastırdıgım kadarıyla yalancı sancı. Ama bende de bi korku basladı erken dogum mu olacak acaba diye. Cuma günü kontrolumuz var bakalım ne diyecek doktorum.
Nazlican1994 Burcu4135 benimde cuma günü kontrolüm var inşallah kötü bişey demek doktor iyice gerildim 😔
agustosannesi1 Nazlican1994 böyle durumlarda her ihtimali düşünüp doktora gitmekte fayda var. Sadece yalancı sancı da olabilir enfeksiyondan kaynaklı da olabilir kas ağrısından da olabilir