ecemsmom Arkadaşlar 18+5 deyim kontrolden yeni geldim bebeğim 19+3 olarak görünüyor . Böyle durum yaşayan var mı düzeliyor mu sonra
umudunannesiii ecemsmom değişiyor bazen bir hafta önden oluyor bir ay sonra bir gdiyosun bir hafta geriden normal şeyler bunlar cnm
Bsrahb ecemsmom benim doktorum bunları hiç kafana takma demişti 5-6 gün öndeymiş gerideymiş önemli değil demişti
gmzgmzz ecemsmom bazen bir hafta önden gidiyor bazen bir hafta geriden doktorum iki haftaya kadar tolere edilebileceğini söyledi açık kapanıyormuş zaten zamanla sıkmayın canınızı:)
sumeyraballl ecemsmom düzelir canm bende 12 haftalıkken 13+5 gözüküyordu ultrasonda sonra dan düzeldi o tam haftasındayız şimdi
MineLule ecemsmom İki gün önce bir hafta geriden gelen bebeğim bugün önden gidiyormuş niye öyle oldu dedim doktor da bebeklerin duruş şekilleri ölçümleri etkiliyor bazen dedi
FasulyeveAnnesi3 ecemsmom Benimki 1 hafta 10 gün ilerde gidiyo şuan doktor bi problem olmadığını söyledi
Gonul_enes ecemsmom benim 3 bebegimde o kadar uada 1 hafta ondeydi hep,ne olcakki duzelmesse bu kotu bisey degil zaten arkadasim
Denizcyc Benim ilk haftalar 3 gün geriydi sonra gününü yakaladı. 33te gittim 2 hafta ileriydi 35te gittim normaldi😅 Değişebiliyor sürekli o yüzden doğum tarihi için satı göz önüne almak gerekiyor.