zeynepemiromer Adana01gg folbiol var ama çok ağır doktor kontrollü kullan canım ben onu en başta yanlış kullanmıştim Çok şükür sıkıntı olmadı ama etkili bir ilaç sadece doktor kontrollü kullanmak lazım
nursahcetin Adana01gg reGenesis max kullanabilirsin canım içinde diğer mineral ve vitaminler de var bir araştır bakalım .
Buse7111- zeynepemiromer ben folibol kullandim yorumda belirttim zaten kndi doktorum bunu kullanmami soyledi hergunde duzenli olarak ictim bi ağir yan etkisini gormedim tabi insandan insana degisir doktoruna danişsin arkadaş
Senayyaprak33 Adana01gg bende Genesismax kullanıyorum içinde tüm vitaminler var doğuma kadar doktorum bunu tavsiye etti başka bir şeye gerek duymuyorsunuz ben severek kullanıyorum
fenperest Adana01gg 3 dr ile gorustum. 1 i folbiol, 2 si folidoce onerdi. Gebeligimde de folidoce kullandim
Serrammm Folattro kullanıyorum içinde B12 Vitamini, D3 Vitamini ,Folat ,İyot falan var bebek için en yararlı takviyeler
mhtpmhtp Bende folbiol kullanıyorum gittiğim doktorların hepsi onu tavsiye etti. Solgarın folik asitinin de iyi olduğunu duymuştum
Caglaluna Adana01gg ben QFolat kullandım. İçinde b12, d vitamini , iyot falan da var. Araştır istersen 🥰
elfmoom Adana01gg benim doktorum ilaç konusunda çok hassas. Bana önerdiği ilaç Ocean Orzax Folik Asit oldu.. Çoğu folik asitin içinde bir madde var , gebelikte onu uygun bulmadığı için sadece folik asit içeren bir ürün tercih ediyor
zeynepemiromer Buse7111- belki sizin bünyeniz o ilacı kaldirabilmistir normalde çok ağır bi ilaç netten de çıkıyor zaten benim doktorum 16 haftama kadar kullandirdi sonra doktor değiştim ve nasıl bunu kırarak içmezsin bu çok ağır bir ilaç sadece kan tahlillerinde çok gerekli gördükçe veriyoruz yoksa bu verilmiyor dedi bende de etki etmemisti yan etki görmedim çok şükür ama tabi doktora danışıp kullanmak ve tahlil yapıp kullanmak en mantıklısı yoksa gebelikte korkuyo insan